Stor Spirit-avdeling på årets festival

Synes du det er spennende med mystikk og det ukjente? Da er Spirit-avdelingen på Body Mind Spirit Festival et fantastisk sted å besøke.
Her finnes alt fra meditasjon og healing til livssyn, parapsykologi, klarsyn og mye, mye mer.

Kanskje har du opplevd å tenke på noen, og så ringer de plutselig?
Eller du går en annen vei hjem fra jobb, og akkurat da møter en du virkelig vil treffe.
Sammentreff, synkronisiteter, eller intuisjonen som er i sving?
Mange forteller at de har opplevd noe de ikke kan forklare med det rasjonelle sinnet. Fenomener som parapsykologi, synkronisiteter og det oversanselige er noen av temaene i Spirit-avdelingen. Gjennom foredrag og samtaler med aktører som har arbeidet med dette i mange år, kan du lære mer om fenomenene.

En større sammenheng?

På Body Mind Spirit er det rom for alle livssyn. Her kan du snakke med ulike trossamfunn om deres filosofi. Ingen spørsmål er dumme, og ingen svar har to streker under! Siden tidenes morgen har vi mennesker forsøkt å sette oss selv og vår eksistens inn i en større sammenheng. I vår noe fragmenterte tidsalder kan det synes enda viktigere å snakke om hvordan vi tenker at verden henger sammen, lytte til andre, og åpent utforske den spennende verdenen av livssynsfilosofi.
Og å skape rom for stillhet og undring.

 KJØP BILLETT HER 

Intuitiv veiledning

Har du opplevd å stå foran et vanskelig valg?
Eller at planer skjærer seg uten at du forstår hvorfor?
Slike spørsmål er de intuitive veilederne på Body Mind Spirit Festival vant til å få. Noen av dem kaller seg klarsynte, andre spår i tarotkort, noen er sjel-til-sjel-kommunikatører – men fellesnevneren er at de bruker sine ekstra-persepsjonelle evner til å få kontakt med en annens indre. En av veilederne sier: «Vi er ikke så ulike, vi mennesker, når alt kommer til alt. De fleste av oss lurer på hvordan det går med kjærlighet, økonomi, bolig og jobb».
Følg magefølelsen din både når du velger hvem du skal snakke med, og hva du velger å tro på. Dette er jo ingen eksakt vitenskap, men kanskje kan man få et innspill fra en overraskende vinkel, eller man kan gjøre det rett og slett for underholdningens skyld 🙂

Hele deg – i farger!

Den vestlige tradisjon har de siste hundreårene fokusert mest på det vi opplever med våre fem sanser: syn, hørsel, smak, lukt og berøring. Noen mener at vi også har en sjette sans, og kanskje til og med flere! I 1939 oppdaget det armenske elektrisitets-forskerparet Kirlian at et når et object på en fotografisk plate blir utsatt for et sterkt elektrisk felt, dannes et bilde på platen. Denne teknikken er senere videreutviklet og danner grunnlaget for det som kalles aurafotografering. Her får man avfotografert energifeltet rundt kroppen, som framstår i ulike farger. Aurafotografen tolker deretter bildet for deg, på det fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle planet. En annerledes og morsom opplevelse!

Kontakt med den andre siden

Til Body Mind Spirit kommer også de som jobber som medium. De sies å ha kontakt med det vi kaller den andre siden. Mange har vel spurt seg om livet er slutt når døden inntreffer. Der er det ulike meninger, men for mange er det en sannhet at livet fortsetter, og at sjelen lever videre. Det de fleste som har hatt en god opplevelse hos et medium kan fortelle om, er kjærligheten som formidles fra de som har gått bort. Selv om det kan ha vært uenigheter i det jordiske livet, så er det som oftest kjærligheten til de pårørende som står igjen – når alt kommer til alt. Mediene på festivalen har ulik fartstid; noen har mange års erfaring. Alle som tilbyr tjenester på Body Mind Spirit skal følge våre etiske retningslinjer.

Å styrke den indre stemmen

Flere dyktige lærere holder foredrag og underviser i kontakt med egen intuisjon på Body Mind Spirit Festival. Her kan du blant annet høre om hvordan å skille mellom sosial programmering og din egen sjels stemme, og om hvordan du ved hjelp av øvelse kan stilne tankene så din egen indre stemme blir tydeligere. Meditasjon og mindfulness er blant noen av flere verktøy som benyttes.

Å kanalisere energi

På Body Mind Spirit er det flere healere som tar imot klienter, holder foredrag og healingsirkler. Energihealing er en form for komplementær behandling som er omstridt, men som brukes mye. Mange mener at du ikke kan utdanne deg til å få slike helbredende evner, men at dette er noe som er medfødt eller arvet. Andre, for eksempel utøvere av den japanske healingmetoden reiki, mener at healing er noe alle kan lære å kanalisere. At det rett og slett er livskraften, som finnes i alt og alle, som man formidler og styrker. Healing trenger ikke å forbindes med noen tro eller religion.

 KJØP BILLETT HER 

Stjerner, tall og symboler

I riktig gamle dager var vitenskapen én, og omfattet læren om fysikk, musikk, matematikk, himmellegemene og det meste annet i menneskenes verden. Gjennom årenes løp har vi blitt mer og mer spesialiserte, og oppnådd glimrende resultater innenfor noen forskningsfelt. Det kan også være spennende å utforske de mer esoteriske vitenskapene. På Body Mind Spirit Festival kan du snakke med de som jobber med gamle visdomstradisjoner, som astrologi, numerologi og for eksempel vikingsymboler eller I Ching, et gammelt kinesisk spådomsverktøy. Gjennom komplekse systemer kan utøveren gi en tolkning av ulike aspekter ved livet.

Vakre og meningsfylte gjenstander

Det finnes utrolig mange fristende gaver både til deg selv og andre i Spirit-avdelingen. Spennende ting som du kanskje ikke finner andre steder; en fryd både for øye og sinn. Meditasjonsputer og malaer, engle- og buddhastatuer, meditativ musikk, krystaller, ulike smykker, bøker innen esoteriske emner, vindklokker, orakelkort, runer, trommer og andre instrumenter, kunst og unikt kunsthåndverk med mer. Her kan man gå og kikke og bli inspirert, og oppdage supre festival-tilbud!

Velkommen til Spirit-avdelingen på Body Mind Spirit 8.-10. november!

 KJØP BILLETT HER 


Share this: