Å føre to verdener sammen

Møt Marion Dampier-Jeans på festivalen i november!
Marion regnes i dag for ett av de fremste medium i Norden, og overalt hvor hun kommer, høster hun stor respekt for sitt arbeid. Selv har hun imidlertid et avslappet forhold til seg selv og sine noe uvanlige evner.

Både lørdag 9. og søndag 10. november blir det mulig å oppleve kommunikasjon med den åndelige verden med Marion Dampier-Jeans på Body Mind Spirit Festival. Det vil bli kommunikasjon og beskjeder fra åndeverdenen til flere i salen.

Marion har gitt ut fire bestselgere, har sitt virke som medium over hele den vestlige verden, og har mange steder utsolgte hus. Hun har deltatt i en rekke eksperimenter for om mulig å bevise eksistensen av den åndelige sfære. Hun setter sitt åndelige arbeid foran alt annet.
Hennes livsoppgave, å føre to verdener sammen, er et arbeid hun tar svært seriøst. Likevel har Marion sans for humor og mener at åndeverdenen også har det.

Vennligst merk:  Marion Dampier-Jeans kommer ikke til å gi private sittinger mens hun er på festivalen, så mediumdemonstrasjonene blir eneste mulighet til å møte hennes arbeid på Body Mind Spirit. Benytt muligheten til å oppleve en mester innenfor faget.

Lenke til Marions offisielle Facebookgruppe

 KJØP FESTIVALBILLETT

Om Marion Dampier-Jeans’ bakgrunn

Skrevet av Monica Agnetha Haugen

Marion Dampier-Jeans er født i Slagelse, en liten by på den sør-vestlige delen av Sjælland, Danmark, den 22. mai 1950. Hennes far var dansk og hennes mor kom fra Norge. Evnen til å se og kommunisere med de som ikke lenger er iblant oss, er medfødt. Hvorvidt det kan tilskrives arv vites ikke, men det skal nevnes at hennes far var spiritist og hennes mor blant annet et fantastisk uavhengig stemme-medium.

Som femåring satt Marion på kirkegården og snakket med de som var gått bort. En dag kom presten bort og spurte om hun ikke skulle gå og leke, i stedet for å sitte der og snakke med seg selv? Marion svarte da som sant var, at hun satt da ikke og pratet meg seg selv, men med de som han (presten) nettopp hadde begravet.

Da Marion var 19 år reiste hun til England, hvor hun har vært bosatt siden. Her begynte læretiden som medium; en tøff læretid. Hun fikk raskt erfare at hennes lange, blonde hår, korte miniskjørt, og hennes humoristiske og uhøytidelige måte å arbeide på, nok ikke passet helt inn i datidens ideal om hvordan et medium skulle se ut, og enda mindre hvordan et medium skulle te seg. Marion ga imidlertid ikke opp, og etter hvert lærte engelskmennene å respektere den unge, skandinaviske jenta, for på medium-plattform var hun rett og slett bemerkelsesverdig.

I årene som fulgte, jobbet hun stadig for spiritistkirkene i England, eller hun tok ut på såkalte hjemsøkte steder. Mesteparten av arbeidet foregikk dog i Marions hjem, hvor hun tok imot for private sittinger, et arbeid hun fremdeles legger ned mye tid i.

Gjennom sine snart 50 år som medium har Marion møtt utallige mennesker fra ulike sosiale lag og trosbakgrunn. Hun har vært så heldig å få kjenne og oppleve noen av Europas beste fysiske medier. Leslie Flint (1911-1994) og Gordon Higginson (1918-1993), for å nevne noen. Etter hvert begynte hun også selv å utvikle seg som fysisk medium. Det skjedde i sirkelen «Nordlyset».

Og det var her, i 1990, at en ånd ved navn «Einer Nielsen», på klingende københavnerdialekt ga seg selv til kjenne. Ingen visste da hvem han var, og for å gjøre en lang historie kort, så fant de altså etter hvert ut at han var et fysisk medium, som hadde levd i Danmark mellom 1894 og 1965. «Einer» kom for å meddele Marion at åndene hadde sett henne ut til en spesiell oppgave, og dette ledet altså til at Marion i 2000, forlot den fysiske sirkelen hjemme i England.  Oppgaven Marion hadde fått, var å bringe spiritismen tilbake til Norden, og slik begynte det som etter hvert er blitt snart to tiår med kurs, mediumdemonstrasjoner og private sittings rundt om i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Grønland.

Internasjonalt kjent ble Marion gjennom hennes deltakelse i den danske TV-serien Åndernes Magt, som siden har resultert i at hun har medvirket i flere lignende TV-produksjoner, gitt en rekke intervjuer verden over, samt gitt ut fire bøker som er solgt i mer enn 200 000 i opplag; Mitt liv med åndene (2002), Stemmer fra en annen verden (2004), Mellom to verdener (2006) og Marions Håndbog i mediumskab (2009). Ytterligere to bøker er under bearbeidelse.

Marion regnes i dag for ett av de fremste medium i Norden, og overalt hvor hun kommer, høster hun stor respekt for sitt arbeid. Selv har hun imidlertid et avslappet forhold til seg selv og sine noe uvanlige evner.

 

Share this: