Ånd og vitenskap

Lilli Bendriss har i mange år gjort spiritualitet mer kjent for det norske folk, gjennom TV og media. I år gjenopptar hun samarbeidet med forfatteren Camillo Løken, og sammen holder de foredrag og workshop på Body Mind Spirit Festival. Temaet er ånd og vitenskap.

Hvordan kan Lilli Bendriss, Norges mest kjente klarsynte, gjøre det hun gjør? Finnes det forskning som kan forklare hva som skjer? Og kan hvem som helst aktivere en slik klarsynt evne som Lilli har? Dette er sentrale temaer i foredraget Lilli og Camillo holder sammen lørdag 9. november.

Søndag 10. november leder de sammen en workshop for deg som vil lære om hvordan vi beveger oss på en skala med frykt og kjærlighet som ytterpunkter. Camillo vil presentere det han kaller broen mellom ånd og vitenskap. Kombinert med øvelser og kanaliseringer fra Lilli vil dette kunne øke din bevissthet og aktivere din intuitive evner, som blant annet ditt tredje øye. Denne workshopen vil foregå kl. 18-20 søndag kveld, altså etter festivalens stengetid.

 KJØP FESTIVALPASS

En stjernereise

Fredag kveld vil Lilli Bendriss alene lede en guidet meditasjon: En stjernereise. Her blir det gjensyn med andre verdener i kosmos’ store stjernehimmel. Også her vil hun kanalisere The Language of Light. 

 KJØP FESTIVALPASS

The Language of Light, eller Lysspråket

Lilli begynte å kanalisere dette etter en tur til Sedona i 2009. Det dukket opp flere ganger etter dette, og da hun reiste rundt i Norge med Camillo i 2011 og holdt foredrag om boken kom språket igjennom hver eneste gang hun gikk i transe.  Hverken Lilli eller Camillo forstod hva som ble sagt, og Camillo gjorde derfor en del research for å finne ut mer. I tillegg valgte de å spørre kilden hun kanaliserer – The Council of Elders – om de kunne fortelle mer om dette språket.

Fotograf: Synnøve N. G. Løken
Om Lilli Bendriss

Lilli Bendriss er medium og en kjent TV-personlighet i Norge og flere andre steder i verden. Hun er kursutvikler, mentor, forfatter og ekspert i å guide mennesker gjennom utforskende bevissthetsreiser. I over 20 år har hun demonstrert og undervist i paranormale fenomener, og har hjulpet titusenvis av mennesker å oppnå en mer tilfredsstillende forståelse av sitt liv og tilværelse gjennom å erfare dype, spesifikke bevissthetsnivåer. Lilli har skrevet bøkene Alt jeg ser (2018)Gaven (2010) og Bevissthetsskiftet (2010).

Om Camillo Løken

Camillo Løken jobbet som senior produktsjef i et av verdens største farmasøytiske selskap i mange år, før han etablerte seg som forfatter og kurs/foredragsholder innenfor temaer relatert til suksess; tanker og følelser, kropp og sinn, energi og materie, det bevisste og underbevisste sinn, engasjement og lederskap med mer. Camillo har vært profilert og intervjuet på TV 2 i God Morgen Norge, NRK, TV Norge, P4 og en rekke aviser/magasin. Hans hundrevis av foredrag og kurs har hjulpet mennesker til økt bevissthet og bedre resultat både i jobb og privat sammenheng. Som foredragsholder i lederskap er hans artikler også blitt profilert i pressen, som f.eks. i Ledernytt.

 KJØP FESTIVALPASS

FULLT FESTIVALPROGRAM PUBLISERES CIRKA 25. OKTOBER. FØLG MED

Share this: