Bli din egen PT

Pia Seeberg er både fysisk og mental trener, og brenner for å bidra med verktøy og kunnskap som kan hjelpe deg til å “Bli din egen PT”!

Hun har nylig skrevet en bok med samme navn, og fyller hverdagen med å være både fysisk og mental trener. Samtidig er hun blogger, helseskribent, foredragsholder og programleder for “Treningspodden”.

Bloggen hennes er en av “De Nye – sterke stemmer og rå inspirasjon”,  en nøye utvalgt gjeng som blogger, produserer videoer, utgir podkaster og magasinene Det Nye og Shape Up. Pia deler raust av sine treningstips og har mange følgere.

Fredag ettermiddag 8. november kan du bli med Pia Seeberg på foredrag og treningsworkshop!


På Body Mind Spirit Festival vil Pia lede kombinert foredrag og treningsøkt, inkludert i inngangsbilletten på festivalen.

Foredrag: 3 mentale verktøy du trenger for å få resultater på trening
Pia vil gi deg en smakebit på hvilke mentale verktøy du bør kjenne til og bruke for å klare å bli din egen PT, og på den måten skape resultater – hva enn det innebærer for deg. Du vil sitte igjen med konkrete verktøy du selv kan bruke, og oppleve en større tro på egne ferdigheter i din egen treningsreise!

Treningsøkt: X-fit med egenvekt
På denne treningsøkten vil du i følge Pia få kjenne blodet bruse og musklene jobbe. Du får kjenne på egen kropp hvor effektivt du kan trene med kun din egen kroppsvekt som verktøy. Etter en rask oppvarming vil timen bestå av ulike øvelser som utfordrer både styrke og kondisjon, og summen av det hele er en atletisk treningstime som lærer deg å beherske din egen vekt. Timen er inspirert av tradisjonell CrossFit. Øvelsene tilpasses ulike nivåer, og vi jobber på tid fremfor antall repetisjoner: på den måten kan alle delta, uavhengig av nivå og utgangspunkt.

Vel møtt til en forrykende treningsøkt, som garantert vil gi deg både mestring, selvtillit og en akkurat passe sliten kropp!

 

Litt om boken til Pia:

Drømmer du om å ha din egen personlige trener? En som skreddersyr treningen slik at du blir fysisk og mentalt sterkere, og får frem den beste versjonen av deg selv? Da er dette boka for deg!

Kanskje har du allerede passe dreisen på trening, kosthold og egen helse, uten å helt få til det du ønsker? Eller er du en jojo-trener som trenger å ta styringa selv, en gang for alle? Uansett utfordringer vil denne boka hjelpe deg med å oppnå det du vil, gjennom enkle fysiske og mentale verktøy. Treningsdelen av boken er delt inn i de sesongene vi har her i Norge, der man får trening som er tilpasset den sesongen man er inne i, samt forslag til hvordan en treningsuke kan se ut. Du kommer aldri mer til å lure på hva eller hvordan du skal trene, enten du er på ferie, hytta, treningssenteret eller hjemme på stuegulvet!

I “Bli din egen PT” deler Pia sin oppskrift på hvordan du oppnår treningsresultatene du drømmer om, helt på egen hånd. I tillegg forteller hun sin personlige historie om reisen fra å være en bedagelig jentunge i Drammen til å bli en av landets største treningsprofiler.

 

 Kjøp helgepass til rabattert pris!

 

Share this: