Carina Hultin Dahlmann og Juicydrops

Carina Hultin Dahlmann er bedre kjent som “Norges juicedronning” og er forfatter av fem bøker innenfor temaene juicing, kosthold, kokkelering og sunn livsstil. Hun er Norges første juiceterapeut, gründer av Juicydrops, personlig trener, ernæringsrådgiver og sist, men ikke minst, plantebasert kokk.

Carina kan du møte i kjøkkenet på Body Mind Spirit, hvor hun vil vise deg hvordan du kan lage sunn og velsmakende juice og mat. Det blir også anledning til smaksprøver!

Her er de tre foredragene Carina vil holde i løpet av festivalhelgen:

Juicy! Sunn og frisk med ferskpresset juice

Foredraget «Juicy!» inspirerer deg til å øke din sunnhet ved å tilføre kroppen din flytende gull – nemlig ferskpresset juice. Gjennom kunnskap og en smittende energi vil Carina Hultin Dahlmann vise deg hvordan juicing enkelt kan hjelpe deg å oppnå din «5 om dagen» kvote, øke energien din og gi deg en bedre helse og hverdag. Smakfullt, enkelt og supersunt!

Carinas sunne kjøkken

På kurset Carinas sunne kjøkken vil Carina Hultin Dahlmann vise deg hvordan du enkelt kan lage sunn og god plantebasert mat. Fokuset er rene råvarer som alle bør ha på kjøkkenet uansett om man er veganer, vegetarianer eller ikke. Du vil også lære enkle bytte-triks, å erstatte noen matvarer med andre, for å få til et sunnere kosthold. Carina vil dessuten dele noen av sine helsebringende matlagningsrutiner.

Sunn på italiensk vis!

Visste du at Italia er kåret til Europas og verdens sunneste land? Carina Hultin Dahlmann er en ekte Italia-elsker og ekspert,  og har nylig reist rundt i Italia for å finne deres hemmeligheter til et godt og langt liv. På dette foredraget vil du bli tatt med inn i den fantastiske kulturen, samt få svarene til hvordan du også kan leve «La dolce vita», det søte livet, og få en bedre helse og livsstil, på italiensk vis.

Velkommen til inspirasjonsrike foredrag og kurs med Carina!