De beste ønsker

Året 2018 er på hell, og for et spennende år det har vært. Store endringer, nye samarbeidspartnere, mye arbeid og en ny festival som har sett dagens lys. Vi har gått inn i den mørke årstiden, hvor tempoet roer seg litt ned, og det er tid til ettertanke.

Imorgen, 21. desember, feirer vi vintersolverv, eller solsnu. Heretter blir dagene lenger, og vi går langsomt mot lysere tider.
For deg som er i Oslo eller omegn og har lyst til å feire vintersolverv sammen med noen kan vi anbefale for eksempel Norsk Taijisenter sin feiring.

Julen står for døren om få dager. Julen er også en feiring av lyset, i form av mysteriet om barnet som fødes som et lys for verden.
Og i esoterisk tradisjon snakker man om kjærligheten som fødes på nytt og på nytt, i våre egne hjerter.

Julehøytiden kan ha en bismak for mange – noen er mer alene enn de kunne ønske, mens noen har utfordrende relasjoner. Det kan også bli mas og kjas med gaver og aktiviteter – men vi håper at du får noen gode øyeblikk, alene eller sammen med noen. Noen gode øyeblikk med juleglede, eller julefred.

Tid er et abstrakt begrep. I vår tidsregning slutter ett år om noen dager, og et nytt år begynner. 2019 – med blanke ark og fargestifter tel.

Måtte det bringe mye godt for hver enkelt, og for samfunnet vårt og verden vi lever i.

Riktig godt nytt år til deg og dine fra oss i Body Mind Spirit teamet!

Share this: