Ta deg selv og andre på alvor

Psykolog Trond Haukedal har i mer enn 30 år formidlet menneskekunnskap både til privatpersoner og i arbeidslivet. Han har en unik evne til å kombinere humor og alvor, og har mottatt flere priser for sin foredragsvirksomhet.

Lørdag 9. november kan du høre en av Norges beste foredragsholdere på Body Mind Spirit Festival! Trond Haukedal vil snakke om å ta seg selv og sine relasjoner på alvor. Og kjenner vi ham rett vil han nok gjøre det med en god dose humor!

Her er noe av det Haukedal selv sier om foredraget:

“Dette er et inspirasjonsforedrag om prioriteringer, hvorfor det er så viktig å ta seg selv og sine viktigste relasjoner til andre på alvor,  og hvordan vi gjør dette i praksis. Foredraget retter seg spesielt mot mennesker som ønsker personlig utvikling, økt psykisk trygghet, mening og livskvalitet, og som forstår at grunnmuren ligger i «verdsettende kommunikasjon». Mange mennesker i dag er mer orientert mot hva de gjør – enn hvem de er, noe som skaper tvil og usikkerhet.
Så hvordan kan vi leve mer i takt med den vi er og våre verdier?”

Foredraget skal gi gjenkjennelse, inspirere, kanskje få en til å tenke litt annerledes. Og ikke minst, du skal få mot og motivasjon og verktøy til et mer meningsfullt liv, og å ta deg selv og dine relasjoner på alvor!

Velkommen!

Trond Haukedal har gitt ut to bøker, Solstråleboken og Boken om høysensitivitet.

Mer om Trond Haukedal

Foredraget lørdag 9. november er gratis for deg som har inngangsbillett til Body Mind Spirit Festival, og man trenger ikke booke plass på forhånd.

Fullt festivalprogram legges ut i slutten av oktober.

 KJØP BILLETT HER

 

Share this: