Du er god nok!

Camilla Lorentzen er PT, forfatter, blogger og grunnlegger av Fitnok, et trenings- og livsstilskonsept. På årets Body Mind Spirit Festival skal hun ha et kombinert foredrag og treningspass.

Camilla Lorentzen slet med selvfølelsen hele oppveksten. Hun var lenge overbevist om at en streng diett og hard trening var den eneste veien til et lykkelig liv. Midt oppe i alt hadde hun helt glemt hva hun egentlig ønsket:  Å ha det godt med seg selv!

I dag lever og ånder Camilla for at alle som føler på det samme som hun en gang gjorde, skal få det bedre med seg selv gjennom å spise godt og trene med glede.

 

 

Camillas treningsråd til de som er lei av utseendepresset knyttet til trening, men som likevel ønsker å bevege seg mer: Gjør noe du syns er skikkelig morsomt! Begynn i det små. Jo lavere terskel du har, jo mer gjennomførbart vil det føles. Én tur i uka er bedre enn å planlegge fem timer i uka på treningssenteret.

Hun ønsker å dempe utseendepresset, og de feilaktige antakelsene om at et veltrent utseende alltid er ensbetydende med god helse.

Camilla skal ha et kombinert foredrag og treningspass på lørdagen – tidspunkt kommer!

 

God nok med fitnokmetoden

Målet er at du skal få de verktøyene du behøver for en god og varig livsstilsendring, og at du på veien også skal lære deg det som kanskje er det aller viktigste: Å bli glad i deg selv!

Du blir introdusert til de tre stegene i metoden som endrer måten du ser på trening og kosthold.

 

 

 Kjøp helgepass til rabattert pris!

 

Share this: