EAT pray love

På Body Mind Spirit Festival 23.-25. november 2018 er det mange utstillere som viser vei til en sunn og smakfull hverdag. I restauranten er det noe for enhver smak, alt vegetarisk eller vegansk, og på SMAK-scenen ved restauranten blir det inspirerende demonstrasjoner og foredrag. 

Raw food, råe foredrag og matfilosofi i ett større perspektiv: Gry Hammer er guruen på fermentering og kraftkoking i Norge, og ble kåret til årets matblogger år 2017. På Body Mind Spirit Festival 23.-25. november snakker hun om mat, livet og det hele mennesket – rett og slett hvordan det hele henger sammen. Fermentering og kombucha står på agendaen, pluss hvor viktig det er for fordøyelsen med balanse mellom hvile og aktivitet.

Les også: Hele mennesket

KJØP BILLETT  se hele programmet 

Ine Wigernæs tok syv OL-gull i langrenn, duathlon og triathlon, og har en doktorgrad om stresshormoner og overtrening. Etter Wigernæs sin mening, handler ikke god helse om avansert mat og komplisert trening, men om overskudd og gode og enkle hverdagsvalg. Under hennes foredrag lørdag, får du vite mer om hvorfor relasjoner, familie, trivsel, tillit og framtidstro har like mye å si for god helse som det trening og mat har.

Vil du heller lære å trylle på kjøkkenet selv, så er matkurset til Funky Fresh Foods fredag 23. november genialt! Funky Fresh Foods er et vegansk og raw konsept som lager mat med spennende smaker og sprakende farger. Gjennom cafe-restaurant, kurs, kokebøker og festivaler sprer selskapet kunnskap om mat som kan lages uten unødvendig lidelser for dyr, mennesker og jordkloden.

Hemmeligheten bak ferskpresset juice og sunt godteri

Carina Hultin Dahlmann er kjent som hele Norges juiceprinsesse. På Body Mind Spirit Festivalen viser hun deg hvordan man lager himmelsk god juice i praksis. Still gjerne tørst – hun gir nemlig bort smaksprøver! I løpet av helgen holder Carina tre foredrag; ett om ferskpresset juice, ett om sunn, plantebasert mat og ett som handler magien i det italienske kjøkkenet.

Les også: Juicy! Sunn og frisk med ferskpresset juice

Sprüdlende Sunn!
Om du har sansen for det søte liv, må du absolutt få med deg foredragene til ernæringsrådgiverne Randi Eidsmo Flesjø og Linn Stokstad når de lager sunt godteri på hovedscenen lørdag og søndag. De glade damene har selvsagt med seg både oppskrifter og smaksprøver.

Blant restaurantene på Body Mind Spirit finner du Funky Fresh Foods, Fragrance of the heart, Wild Fire Foods, Masala Magic, J & P Foods, URkraft og flere som får tennene til å løpe i vann 🙂

Se hele programmet her

Programmet oppdateres fortløpende!

KJØP BILLETT 

Skrevet av: Ann-Sophie Stene

Share this: