Et fyrverkeri av et foredrag!

 

Hanne Kristin Rohde, tidligere politiinspektør i Oslo og forfatter, kommer til Body Mind Spirit med foredraget «Urkraft – viktigheten av å vokse seg sterk»

Med erfaringer som leder, mor i tidsklemma og kvinne i et mannsdominert miljø forteller Hanne om sine rike erfaringer på arbeidsplassen. Hun gir inspirasjon om hvordan finne frem urkraften – enten målet ditt er å bli leder eller rett og slett en bedre utgave av deg selv.

Hanne forteller om bløffsyndromet («alle andre kan mer enn meg»), om angrep utenfra (bygdedyr, nett-troll, helsefarlige sjefer og medarbeidere), og om hvordan man bygger et godt immunforsvar.

 

FOTO: Morten Bendiksen

 

“Du kan overvinne dårlige sjefer og din egen frykt. Svakheten kan bli din styrke. Du kan våge å gjennomføre et mentalt basehopp. Du kan bli den beste utgaven av deg selv!”

Hanne Kristin har tidligere blitt kåret til «Årets Osloborger», «Årets navn» og «Årets råeste kvinne over 40».

Hanne om foredraget “Urkraft”
Dette er et annerledes foredrag. Jeg forteller om å tørre å satse på seg selv. Om å tviste indre dialog i positiv retning fordi den du snakker aller mest med i løpet av dagen ikke er ektefelle, samboer, svigermor eller naboen, men deg selv, og da er det viktig at du hører noe bra. Jeg snakker om å avlive de velkjente bløff-tankene (The impostor syndrome), om å overvinne criticus infernalisene der ute, de som sitter dypt i lenestolene og sprer galle og utrygghet. Jeg forteller hvordan jeg klarte å lene meg enda lengre frem, og kjempe for alt jeg har kjært. For ville vi behandlet våre beste venner slik vi tidvis behandler oss selv?»

Hun snakker fra sjelen like mye som fra hjernen, og det kan bli både latter og tårer i salen i løpet av foredraget.

Velkommen til et fyrverkeri av et foredrag med en av Norges dyktigste ledere, søndag 10. november – tidspunkt kommer!

 

 Kjøp helgepass til rabattert pris!

Share this: