Fredsarbeid i heimen

Annabell Stefanussen er gründer av konseptet «Fredsarbeid i heimen», der hun kurser og veileder foreldre i tydelig og vennlig kommunikasjon i møte med familien.

På Body Mind Spirit Festival vil hun dele med seg av sine historier og gi råd og veiledning til alle som ønsker mer fred og god flyt på hjemmebane.

Har du, som så mange andre, utfordringer med kommunikasjonen hjemme? Synes du det kan være vrient å skape en god atmosfære med barn og/eller partner?

Å være forelder er verdens viktigste lederoppgave, sier Annabell Stefanussen. På foredrag med henne kan du lære tydelig og vennlig kommunikasjon, og få en glad og lykkelig familie. Er det virkelig mulig, tenker du kanskje?

Annabell er en av de ledende i Norge innen online-business, og hadde i januar 2018 over 8000 deltakere på sitt webinar om tydelig og vennlig kommunikasjon i heimen. På rekordtid har hun nådd det norske markedet og truffet en nerve hos de som hører på. Mange rapporterer om at de virkelig har fått hjelp.

Annabells lidenskap er altså å inspirere og undervise foreldre og ledere til å kommunisere på en måte som skaper kjærlige familier og trivelig arbeidsmiljø.

Hun er nordlending, tobarnsmor, og har en frisk og fengende måte å formidle stoffet på. Hun er proppfull med personlige eksempler og erfaringer som gjør at alle som hører på både flirer høyt og nikker gjenkjennende til hennes dagligdagse eksempler.

Annabell har 10 års utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt AS, og er utdannet terapeut, veileder, konflikthåndterer og organisasjonsutvikler.

Vi gleder oss til å lære av denne dama, og ønsker deg velkommen til et foredrag med gode råd, humor og gjenkjennelse — fredag 8. og lørdag 9. november på Body Mind Spirit Festival!

Her kan du lese mer om Annabell og hvordan hun i sin tid selv begynte reisen mot et mer harmonisk familieliv.

 KJØP BILLETT HER

Share this: