Get in touch with your SPIRIT

Om du er opptatt av fenomener som den åndelige verden, healing, meditasjon og mindfulness, er Body Mind Spirit Festivalen 23.-25. november en opplevelse du sent vil glemme. Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng, Lilli Bendriss og klarsynte Michael Winger er bare noen av de mange dyktige foreleserne du kan lytte til og delta på workshops med.

Utforsk styrken i din sensitivitet med Soulspring: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng kommer med ny bok om sensitivitet nå i høst. På Body Mind Spirit Festival kan du bli med Soulspring på foredrag fredag og videreføring som lengre workshop på lørdag. Slitsomt, eller tegn på svakhet å være følsom og sensitiv? Å neida 🙂 Følsomheten er en styrke, og her kan du lære å bruke den til din fordel. OBS: Dette er en av de siste mulighetene til å møte Soulspring før de avvikler sitt 11-årige samarbeid våren 2019.

Meditasjon med Lilli Bendriss fra Åndenes Makt

Hvor mange av oss er det ikke som har blitt fascinert av Lilli Bendriss i TV-programmet Åndenes Makt på TV3? Gjennom skjermen har hun bidratt til større åpenhet rundt åndelige og oversanselige fenomener, og på festivalen 23.-25. november holder hun to ulike foredrag pluss en eksklusiv kurssamling på søndag. Om du har lyst på innblikk i tema som meditasjon og transekanalisering og er åpen for å tenke litt «utenom boksen», er Bendriss sin humoristiske, lune tilnærming det perfekte stedet å starte.

Les også: Kontakt med den åndelige verden

 KJØP BILLETT 

Møt klarsynte Michael Winger

Et av de beste eksemplene på at det fins mer mellom himmel og jord enn en skulle tro, er klarsynte Michael Winger. Han samarbeider med politi og pårørende i savnet-saker, og har deltatt i et forskningsprosjekt om klarsyn og i dokumentar-serien «Åndenes makt» på TV Norge. Under foredraget på Body Mind Spirit vil han fortelle om arbeidet sitt med savnet-saker, og gi et innblikk i hvordan de jobber i TV-programmet. Tilhørerne vil dessuten få høre om Jeg ser deg-akademiet. Sammen med kollega Guro E. Johansen, healer og intuitiv veileder, grunnla Michael i 2017 akademiet som tilbyr kurs og undervisning i klarsyn, intuisjon, healing og personlig utvikling.

Les også: Jeg ser deg

Nysgjerrig på tidligere liv?
Steve Burgess er hypnoterapeut og jobber med tidligere liv. I foredraget sitt forteller han om healingkraften som finnes i past life therapy, basert på sine 25 års erfaring. Han forteller hvordan regresjon virker, og gir mange eksempler på hva folk har opplevd i regresjon.

For deg som vil oppleve det selv, har Steve en lengre workshop som krever påmelding, hvor du kan bli med på en reise innover, og kanskje gjenoppleve noen av dine tidligere liv. Foredragene foregår på engelsk.

Tantra og sensualitet
I flere tradisjoner har den seksuelle energien vært forent med det åndelige, og på Body Mind Spirit kan du høre mer om dette. Shalini Lind, med mange års fartstid som lærer innen personlig utvikling, holder foredrag om tantra og balansen mellom det feminine og det maskuline. På standen til Inner Life kan du få en smakebit av tantramassasje.
 KJØP BILLETT

Grunnleggerne av Sacred Womb Festival i Sverige underviser i øvelser for deg som kvinne, som styrker din feminine kraft. Hajnalka fra Sacred Womb Festival holder også en dele-sirkel om kvinnelig seksualitet – kun for kvinner – i trygghet og søsterskap. Annie Tønnesen, stress coach og sexologistudent på andre året holder foredrag om hvordan man kan forbedre sin seksuelle helse og livskvalitet. IKYA-akademiet har også foredrag og informasjon om tantra og hellig seksualitet på sin stand.

Prøv gruppehealing med Mas Sajady

Mas Sajady er healer, og Body Mind Spirit Festival 23.-25. november er årsaken til at han tar turen til Skandinavia for aller første gang. Det sies at Sajady har en evne til å tre utenfor tid og rom, og han jobber med frigjøring fra fastlåste mønstre innenfor mange områder i livet til klienten – for eksempel relasjoner, helse og økonomi. På Body Mind Spirit Festival tilbyr Mas Sajady gruppehealing-sesjoner på standen sin, pluss workshops som er åpne for alle. I tillegg skal han avholde en gratis gruppe-healing-sesjon for barn og unge. Samtlige foredrag og workshops med Sajady foregår på engelsk.

Les også: 360° overflod

2015 Mas Sajady Brand Shoot

Sjel og spennende verktøy
På festivalen er det også mange andre spennende tilbud, som dyrekommunikasjon, sjel-til-sjel-kommunikasjon, orakelkort og tarot, astrologi, numerologi, krystallterapi og spirituelle bøker. Get in touch with your SPIRIT 😊

Se hele programmet

Programmet oppdateres fortløpende!

 KJØP BILLETT

Skrevet av: Ann-Sophie Stene

 

Share this: