Pippi Power til Body Mind Spirit 2018

Inspirator, coach, journalist og forfatter Gitte Jørgensen besøkte Norges Varemesse i november i fjor for å snakke om hva som kan skje når sjelen kaller! Mange kjenner henne fra bøkene Pippi Power, Simple Living og Når sjelen kaller – skap det liv du lengter etter.  Hun er kjent for fantastisk gode foredrag som løfter stemningen og virkelig gir inspirasjon. Det ble det også på Body Mind Spirit 2018!

“Reagerer du på dine innskytelser?
Tør du følge din intuisjon? Eller venter du for ofte?
Velkommen i klubben!
Alt for mange av oss venter alt for lenge. Dager, uker og måneder kan lett løpe ut mellom fingrene på oss.
Vi tenker. Og tenker. Og tenker igjen.
Kan det, jeg føler, tenker og merker, være sant? Er det riktig?
Er det virkelig nu, at jeg må gjøre noe i livet mitt?”

Gitte Jørgensen fortalte om bruddstykker fra sin egen reise.
Hvordan hun har lært seg å tørre å følge sine innskytelser – fra den minste idé, som plutselig førte henne til et årtusen-gammelt tempel på Kreta, og hvordan hun nå holder på å starte et nytt liv der.
Hun vil også gi tips om, hvordan man kan bli bedre til å følge sin sjel, når den kaller.
Hvordan man kan trene sig opp og bli mer og mer modig.

Gitte Jørgensen er forfatter av bøkene Simple Living, Pippi Power og Når sjælen kalder – alle bøker er utgitt i flere opplag i de skandinaviske land. Når Sjælen kalder var månedens bok i bokklubben Energica i 2017. Gitte har flere ganger opptrådt i norsk TV2 Go’ morgen TV, NRK, vært gjest hos “Skavlan” og vært i Tara, Kamille, Aftenposten, VG mm.

Gitte turnerer med sine kurs og foredrag rundt om i Skandinavia, og snakker et forståelig dansk med bruk av mange norske ord.
Les mer om Gitte her

 

Share this: