Grønn matinspirasjon!

Plantebasert mat er i vinden som aldri før, og når Body Mind Spirit arrangeres 8. – 10. november vil de besøkende få oppleve et matområde som er fylt med det beste fra det veganske kjøkken. Det er Oslo Vegetarfestival som drifter det store matområdet.

– Her kan du smake crunchy wraps som er noen skikkelig smaksbomber, deilige eksotiske indiske retter, fermentert rawfood og overdådige belgiske vafler med sjokolade, iskrem og bær. Alt helt plantebasert, sier Odd Harald Eidsmo Barder i Oslo Vegetarfestival.

Kan vi friste med deilige, plantebaserte desserter?

KJØP FESTIVALPASS

Body Mind Spirit har alltid hatt en vegetarisk profil, men satser enda sterkere på dette gjennom samarbeidet med Oslo Vegetarfestival.
– Å spise mer plantebasert mat er viktig for både dyr, miljø og egen helse. Heldigvis er denne type mat også utrolig godt og smaksrikt! Men det er mange som trenger inspirasjon og ikke helt vet hvordan de skal gå frem. Da er det bare å ta turen til Body Mind Spirit Festival, for vi har et matområde som kommer til å inspirere.

Plantebasert mat er ikke bare salat!


Lekre produkter

Oslo Vegetarfestival er Norges største arrangement for plantebasert mat. Festivalen ble arrangert for tiende gang i mai i år.
– Interessen for vegetarisk mat har eksplodert. Før tenkte nok mange at det var «enten eller»; enten var man fullstendig veganer eller så spiste man kjøtt eller fisk til omtrent alle måltider. Men slik er det selvfølgelig ikke; det viktigste er å prøve å spise mer plantebasert! Da vil man snart oppleve de utrolig gode smakene, råvarene og spennende rettene man kan utforske, og bli inspirert til å spise mer grønt.

Og inspirasjon kommer ikke bare fra serveringsstedene på matområdet. Matområdet vil også bestå av boder hvor du kan smake og kjøpe med deg produkter hjem.
– Her blir det gratis smaksprøver, salg av kokebøker, oljer, sunn snacks og mye annet du kan kose deg med etter messen er over, sier Barder.

Oslo Vegtarfestival Foto: Mira Wickman

KJØP FESTIVALPASS

Spennende foredrag
Oslo Vegetarfestival setter også sitt preg på programmet og frister med både kokkekurs og foredrag.

– Dersom man ønsker å spise mer plantebasert er det viktig å bli inspirert. Vi inviterer derfor til foredrag om plantebasert kosthold for nybegynnere, kokkekurs om hvordan man kan bruke tang i mat, fermenteringskurs og mye annet spennende. Når du forlater matområdet skal det være på full mage og med hodet fullt av inspirasjon!

Verdens sterkeste veganer
Patrik Babouminan, som er aktuell i filmen “The Game Changers” og er Tysklands sterkeste mann, kommer til Body Mind Spirit Festival fredag 8. november for å fortelle om sin reise for å avsløre verdens farligste myte. Patrik har skrevet to bøker siden han ble veganer for nesten åtte år siden. Han reiser verden rundt på sitt oppdrag for å bekjempe et falskt bilde av maskulinitet. Her vil du få følge ham på hans personlige reiser som har inspirert tusenvis av unge menn rundt i verden. 

I tillegg til foredrag med Patrik blir det også mulig å prøve seg på en styrke-challenge!

Tør du å utfordre verdens sterkeste veganer?

KJØP FESTIVALPASS

Neste Oslo Vegetarfestival arrangeres 30.-31. mai i Kubaparken i Oslo. Les mer på oslovegetarfestival.no eller instagram: oslovegetarfestival.

Share this: