Hele mennesket

Gry Hammer er guruen på fermentering og kraftkoking i Norge, og jakter på den ypperste, reneste og mest bærekraftige maten som finnes. Hun er dessuten lidenskapelig opptatt av å ivareta hele mennesket.

På Body Mind Spirit Festival kan du oppleve henne snakke både om sin lidenskap mat, og om livet og det hele mennesket. Fermentering og kombucha står på agendaen, samt hvor viktig det er med balanse mellom hvile og aktivitet for å opprettholde god fordøyelse.

Fredag 23. november holder Gry Hammer dette foredraget:

Du skaper din egen virkelighet!  La hjertet styre.
Et bevisstgjørende foredrag som gir deg mange praktiske råd til å finne kraften i deg til å leve det livet du ønsker.  Det handler om å leve hjertestyrt, og jeg deler mine beste råd til et liv i balanse med fokus på bærekraft og egenomsorg. Hvor er vi, hvem ønsker vi å være, hva er viktig for å leve gode liv? Vi trenger å skape litt mer rom til å være menneske, til å se hverandre i øynene, til å favne de menneskene som er oss aller nærmest, til å la oss nære av naturen ved å være mer i den. La oss bli litt mindre hodestyrt og litt mer hjertestyrt. Hjertet er det største elektromagnetiske feltet i hele kroppen. Ergo er hjertet vår viktigste antenne når vi møter verden. Vi kan med fordel la oss lede av våre hjerter – og verden vil automatisk bli et bedre sted.

Og lørdag 24. november :

Hele mennesket
Hele mennesketmå ivaretas for sunn helse og livskvalitet. Helhetlig tilnærming karakteriserer den yogiske tradisjon. Gry Hammer gir sine mest nærende råd for å ivareta hele mennesket: kropp, sjel og sinn. Alt handler ikke om mat, sier hun,men jeg kommer også til å dele sine beste tips til et sunt og bærekraftig kosthold. Hun avslutter med å vise yogaøvelser som er enkle nok til at du klarer å gjennomføre dem i din hverdag.

Sammen med musiker Abel Eitland leder Gry Hammer søndag 25. november Yoga Nidra, dyp avspenning, med mantrasang. Gry har lang erfaring som yogalærer og vil lede deg trygt gjennom en dyp og lang avspenning ledsaget av vakker og stemningsskapende musikk og mantrasang fra Abel. Dette gir en unik opplevelse som du bare må få med deg.

Gry Hammer driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for bloggen frajordtilbord.no. I tillegg til å blogge og skrive bøker, holder hun kurs og foredrag om det hun brenner for. En ekte mat-renessanse er påkrevet, og Gry er på saken!