Helende toner

Healer Runar Halonen kommer til Body Mind Spirit Festival 8.-10. november og vil lede guidede meditasjoner.

Det er en stund siden Runar Halonen deltok på Body Mind Spirit Festival, og vi gleder oss til å ønske velkommen til hans healingmeditasjoner, hver dag under festivalen.

 KJØP FESTIVALPASS

Runar inviterer til behagelige og avslappende healingtimer med meditasjon. Han har kalt sesjonenen Aktiver ditt indre lysrom — og her kan du få enkle verktøy for selvhealing og meditasjon, som du kan ta med deg videre. Runar Halonen ønsker å bistå med at du skal finne dine egen healingevne, intuisjon og bli bevisst på din egen skaperkraft. Hver dag på Body Mind Spirit Festival, 8.-10. november.

Runar er registert healer gjennom Nordic Healing Association NHA, er også refleksolog, prisnominert soundhealer-vokalist og forfatter.

Slik forteller han om sin egen bakgrunn:

“Min utvikling innen healing og synskhet startet uventet høsten 1996, og har siden utviklet seg gradvis gjennom egen selvutvikling og bevisstgjøring. Det skjedde uten at jeg på forhånd visste noe om det jeg hadde i vente. Jeg hadde aldri lest noen bøker, gått på kurs eller foredrag om healing. Det er en medfødt evne til å formidle universell energi, og det har blitt min livsvei å jobbe med healing. Alt har kommet av seg selv.  Synskhet har samtidig vært en del av utviklingen. Denne evnen til å “se” bruker jeg under healingtimer og ved rensing av bolig og eiendommer. Det dreier seg ikke om å spå fremtiden. Jeg har per i dag ikke egne timer for reading eller mediumsitting.  

Les mer om Runar

 KJØP FESTIVALPASS

Share this: