Hjertebank og sjelefred

Marianne Behn er kjent som en foregangsperson innen komplementær behandling. Det er med stor glede vi ønsker henne velkommen tilbake på Body Mind Spirit Festival i år.

Marianne forteller selv om sitt arbeid innen komplementær behandling:
“Jeg gir behandlinger innenfor terapi og velvære. Mange ønsker hjelp til stressredusering og avspenning. Noen trenger veiledning for å komme ut av vanskelige situasjoner – andre for å komme videre i livene sine. Noen søker inspirasjon eller veiledning i det spirituelle feltet. Mange sliter med smerter både fysisk og emosjonelt. I våre travle liv er det mange som ønsker å finne frem til den de egentlig er. Kanskje er du en av dem?”

 

“Jeg har lang fartstid i arbeidet med komplementær medisin. Rosenmetoden har jeg praktisert i 25 år, og er seniorlærer og veileder i metoden. Rosenmetoden er en helt egen terapiform, som ikke blandes med andre terapier. Den er et eget system som står fullstendig på egne ben. Energimedisin er ellers et nøkkelord i mange av behandlingene jeg gir.”

Marianne har skrevet flere bøker, blant annet Hjertebank om Rosenmetoden, og Stjerner og krystaller om krystallhealing.

 

 

På Body Mind Spirit Festival: På standen til Rosenmetoden-skolen og Krystallakademiet blir det mulig å motta behandlinger fra Mariannes kolleger. Marianne og kollegene hennes vil holde foredrag om henholdsvis Rosenmetoden og krystallhealing, om hvordan de kan påvirke oss positivt i hverdagen. Nyhet! Våren 2020 starter Marianne Behn og kollegene opp en ny skole for Rosenmetoden. Denne får du høre mer om på festivalen i november.

 

Rosenmetoden handler om en form for kommunikasjon – med deg selv og med kroppen din. Ting vi har opplevd og kanskje ikke klart å håndtere, kan sette seg som muskelspenninger og smerte i kroppen. Ved myk og tydelig berøring kan man komme i kontakt med det som er fortrengt og på den måten oppnå dyp avspenning, friere pust, større bevegelsesfrihet og en opplevelse av å være mer levende. Rosenmetoden er grunnlagt av Marion Rosen, tysk-jødisk fysioterapeut bosatt i USA, og er en vel utprøvd metode for avspenning og personlig utvikling. Rosenterapeutene erfarer at når vi får kontakt med sammenhengen mellom muskelspenninger og følelser, kan avspenningen bli varig.

Krystallhealing Krystaller er naturlig forekommende i naturen, og hver krystall har en egen vibrasjonsfrekvens. Vi mennesker består også av energifrekvenser, og krystall-healing er vibrasjonsmedisin. Tanken er at når kropp eller sjel er i ulage, kan vibrasjonene fra steiner og krystaller kunne gjenopprette balansen i energifeltene våre igjen.

Marianne Solberg Behn har vært programleder i FEM-programmet Den andre siden.

Mer om Marianne

 

Share this: