Jeg ser deg

Michael Winger er spirituell lærer, forfatter og foredragsholder.

Han er en av de klarsynte i dokumentar-serien «Åndenes makt» på TV Norge. Her reiser filmteamet sammen med en klarsynt hjem til mennesker som opplever overnaturlige hendelser. Målet er å få en forklaring på hva som foregår, og eventuelt å få satt en stopper for uønsket aktivitet.

I 2011 ble Michael vinneren av en annen TV-serie, ”Jakten på den 6. sans”, en reality- og talentkonkurranse for klarsynte. Siden den gang har han jobbet som klarsynt på heltid.

Om foredraget sitt på Body Mind Spirit sier han:
«Jeg vil dele fra jobben min med savnet-saker, og fortelle fra innsiden av TV-programmet Åndenes Makt. Tilhørerne vil dessuten få høre om hvordan vi jobber i Jeg ser deg-akademiet. Vi vil snakke om kraftfulle energier som er lokalisert forskjellige steder i verden, og det vil bli vist bilder og video underveis.»

Sammen med kollega Guro E. Johansen, healer og intuitiv veileder, grunnla Michael i 2017 Jeg ser deg-akademiet, som tilbyr kurs og undervisning i klarsyn, intuisjon, healing og personlig utvikling. På hjemmesiden kan vi lese følgende: «Menneskets mest grunnleggende behov er å bli sett. Vi i Jeg ser deg-Akademiet vil se deg og dine behov og gjøre deg i stand til å se mennesker rundt deg på en kraftfull og verdifull måte.  Skolen ønsker å gi deg overblikk, klarsyn og tillit til dine ressurser, slik at du trygt og rolig kan stå i deg selv og stråle ut din kraft.»

 

 

Michael samarbeider med politi og pårørende i savnet-saker, og har deltatt i et forskningsprosjekt på klarsyn.

Winger har skrevet tre bøker:

  • Jeg ser deg (selvbiografi)
  • Døden er bare begynnelsen
  • Døden ble den nye starten

Lyst til å lese mer om ham? I Magasinet Visjon kan du lese redaktør Eirik Svenke Solums intervju med Michael.

Velkommen til et tankevekkende foredrag!