Jeg ser deg

Michael Winger er kjent fra tv-serien “Åndenes makt” på TV Norge. Han er i tillegg spirituell lærer, forfatter og foredragsholder.

Michael kommer til Body Mind Spirit Festival lørdag 9. og søndag  10. november med fordraget “Jeg ser deg” – tidspunkt kommer!

Etter at han i 2011 vant “Jakten på den 6. sans” på TV Norge startet han sin spirituelle karriere som healer og kursholder.

Senere, etter et møte med en som forsket på klarsyn, begynte Michael å jobbe med savnet-saker ved hjelp av klarsynet sitt. Han blir nå omtalt som en av Norges mest klarsynte.

 

”Når jeg skal jobbe med å savnetsaker fortrekker jeg å vite minst mulig om den savnede, slik at mitt indre syn ikke blir forstyrret av detaljer. sier Michael.

Arbeidet hans med sakene ble dokumentert, og i løpet av halvannet år var han med på å finne tre savnede personer, der politi og redningsmannskap hadde gitt opp å lete.

Det var på grunnlag av dette arbeidet at dokumentarfilmen “Jeg ser deg” ble til, og i vår ble filmen vist på kinoer over hele landet.

I dag reiser Michael rundt med foredrag og kurs. Han har også utgitt tre bøker, og er for tiden aktuell med en egen digital læringsplattform på hjemmesiden sin

Fra filmen “Jeg ser deg”

 

Michael Winger med foredraget “Jeg ser deg” på Body Mind Spirit
Michael skal blant annet snakke om hvordan han har jobbet med å bistå i søk etter savnede personer, både i Norge og internasjonalt.

Han vil også snakke om kjærlighet og meningen med livet sett fra hans ståsted.

 

 Kjøp helgepass til rabattert pris!

 

 

Share this: