Kontakt med den åndelige verden

Lilli Bendriss er for mange kjent fra Åndenes Makt på TV Norge. Gjennom en årrekke har hun bidratt til mer åpenhet omkring åndelige og oversanselige fenomener.

Med sin humor, intelligens og umiskjennelige stil er hun en unik formidler, og har inspirert mange til å våge å tenke “utenfor boksen”.

Til glede for mange kommer Lilli også i år til Body Mind Spirit Festival, og denne gang kan du oppleve følgende:

Fredag 23. november blir det en stjernereise –  en guidet meditasjon og gjensyn med andre verdener i kosmos’ store stjernehimmel. Aktivering av det glemte språket, The language of Light.  Åpent for alle.

Lørdag 24. november:
Tett på Lilli Bendriss – foredrag hvor Lilli deler av sin unike erfaring og avslutter med en transekanalisering. Åpent for alle.

Søndag 25. november:
Eksklusiv kurs-samling med Lilli Bendriss – begrenset antall plasser. Kun med forhåndskjøpt billett. Billetter legges ut om ikke lenge, og prisen (900,-) inkluderer inngang på Body Mind Spirit samme dag.

Her er Lillis egen invitasjon til samlingen:
“Jeg vil med dette invitere til en samling hvor hovedfokuset vil være å koble seg på sin egen matrise. Det vil si, din egen historie gjennom tid og rom, på planeten Jorden så vel som andre galakser og stjernesystem, og integrere disse. Vi lever i en oppvåkningstid uten sidestykke, og blir oppfordret til å hente inn sjelspartikler som kan styrke oss, hele oss og hjelpe oss til å forstå at vi kan være bevisste medskapere i vårt liv her og nå.
Vi vil sammen kanalisere Language of Light. Dette språket er ett av flere virkemiddel for å aktivere vårt tredje øye, samt vårt DNA. Der er koder sovende i våre celler som vi nå får muligheten til å vekke og forstå, gjennom å heve vår frekvens og vår indre stjerne. Lysspråket er et språk som alltid berører hjerteenergien. Jeg vil også kanalisere direkte fra The Council of Old, en intelligens som har undervist meg i en årrekke. Andromeda er deres galaksetilhørighet og Amu Zhar min fremtidige inkarnasjon i det systemet. Om disse ordene treffer deg vil jeg møte deg denne dagen.
Lilli.”