Liv Loftesnes og Yngvar Andersen – De beste tingene i livet er ikke ting

Er du lei av å rydde og å lete etter tingene dine? Ønsker du deg mer tid, bedre økonomi, mindre stress, mer latter og mer overskudd til det som egentlig betyr noe?

Høsten 2016 fikk Liv og Yngvar nok av hverdagskaoset og begynte et «Mer med mindre-prosjekt». De kvittet seg med alle tingene de ikke var glad i eller trengte i huset for å kunne leve enklere, gladere og grønnere – og ikke minst få mer tid og energi til de viktige tingene.

Selv om de har gitt bort, solgt og kastet over halvparten av det de en gang eide, savner de ikke en eneste av tingene som er borte. I stedet har de fått en enda bedre hverdag med mye mer tid, overskudd og mening. Og fremfor alt: Mindre leting, rot og kaosfølelse.

Historien deres er blitt til bok, Lindmo-besøk og foredrag hvor de gir tips til alle som ønsker seg et enklere liv med færre ting, men som ikke vet hvor de skal begynne.

Yngvar Andersen har jobbet med trening og sunn livsstil i over 20 år.

Liv Loftesnes jobber hun som forfatter, redaktør, frilanser og foredragsholder innen sunn og grønn livsstil.

Sammen har de gitt ut flere bøker:

Kom i form med Yngvar (Ascehoug 2010) og Kom i form 60+ (Ascehoug 2017) og De beste tingene i livet er ikke ting (Ascehoug 2018). I høst er de aktuelle med boka «Kom i form – med minst mulig innsats» (Egmont Publishing).

De to driver også livsstilsbloggen www.livogyngvar.no