Må ha det, bare må ha det…

Bente Josefsen holder foredrag og underviser om sukkeravhengighet. Hun er en etterspurt foredragsholder som forteller ærlig, med en herlig blanding av humor og alvor, om sin egen historie og om hvordan man kan komme seg ut av avhengigheten.

Noe av det Bente vil ta opp på Body Mind Spirit Festival på søndag er:

  • Hva er sukkeravhengighet
    • Forskjellen på sosialt bruk, skadelig bruk og avhengighet
    • Hva skjer i hjernen?
    • Hvilke konsekvenser får sykdommen?
  • Hvordan behandle en sukkeravhengighet?
    • Kosthold, mentale verktøy/kunnskap og sosialt fellesskap

Bente er utdannet innen avhengighetsmedisin, samt friskvernskonsulent og kommunikolog. Hun ser tydelige paralleller mellom sukkeravhengighet og andre typer avhengigheter.  Gjennom mange år har hun selv kjent problemstillingen på kroppen, og idag hjelper hun hundrevis av mennesker til å få bedre liv gjennom kurs, foredrag og rådgivning. I tillegg er hun kjent for å komme med meget interessante perspektiver på matvareindustrien og sammenhengen med dagens livsstilssykdommer. Hun kan fortelle at hun i 2019 har vært invitert til Stortinget for å fortelle om sitt arbeid, og hun har kontakt med Helsepartiet om temaet.

 

 KJØP FESTIVALPASS

Bente sier blant annet: “Så mange som ¼ blir rammet av en sukkeravhengighet og langt flere lider av dårlig helse grunnet for stort inntak av sukker. Visste du at mange av de som lider av diabetes 2, overvekt, depresjoner og som ender med sykemeldinger, i bunn og grunn egentlig lider av en sukkeravhengighet?”
Hun belyser også hvordan ulike avhengigheter henger sammen og at de i bunn og grunn er et og samme fenomen.

Velkommen til et informativt og aktuelt foredrag med Bente Josefsen på Body Mind Spirit Festival søndag 10. november!

Mer om Bente Josefsen og Frisk Uten Sukker

 

Share this: