Mind Body Spirit i Oslo

På fineste Frogner lyser et skilt med Mind Body Spirit over en dør. Det har ikke noe med Body Mind Spirit Festival å gjøre, men er et senter for personlig og spirituell utvikling, skapt og drevet av amerikansk-fødte Pamela Fornell. Vi møter Pamela til en samtale om senteret og arbeidet hennes.

Hvordan ble Mind Body Spirit til, og når?

Jeg er en spiritualistisk prest, lærer og medium, knyttet til Spiritualist National Union i England. Mind Body Spirit ble født fordi jeg ønsket å skape et sted der åndelig interesserte mennesker kunne møtes, lære og vokse. Etter to års leting fant jeg vår nåværende beliggenhet i Skovveien 13 på Frogner i Oslo. Vi feirer faktisk tre år på dette stedet nå i november!

Hva tilbyr Mind Body Spirit, og hvem er senteret for?

Jeg holder workshops, driver mediumsirkler og tilbyr åndelige kvelder hvor man får demonstrasjoner på mediumskap / kontakt med sine kjære. Jeg tilbyr også private møter / avlesninger på senteret. Jeg jobber både på engelsk og norsk. I tillegg til å jobbe her reiser jeg også rundt i Norge og til Storbritannia med undervisning og mediumdemonstrasjon. Men Mind Body Spirit er ikke bare min arena. Jeg leier også ut stedet til spirituelle mennesker som ønsker å tilby readinger, kurs osv. Vi har noen virkelig flotte mennesker der nå som tilbyr coaching, readinger, tarot og astrologikurs, blant annet.

Hva er visjonen bak Mind Body Spirit? 

Mind Body Spirit har som mål å være et sted der alle er velkomne. Det er faktisk også basen til Oslo Spiritualist Society, en gruppe individer som er interessert i åndelighet med vekt på et spiritualistisk synspunkt. Selv om Mind Body Spirit er et fysisk sted, er det også “babyen min” og selskapet mitt – min visjon om du vil. Jeg planlegger å fortsette å gi et rom hvor folk kan møtes – både for de tingene jeg har å tilby og til aktiviteter som andre mennesker ønsker å tilby. Jeg har også planer om å “ta Mind Body Spirit på veien”. Jeg regner med at 2020 blir et spennende år når jeg begynner å tilby flere foredrag og arrangementer av åndelig art!

LIGNENDE NAVN, LIGNENDE VISJON?
Etter samtalen med Pamela Fornell gjør vi oss noen tanker. Mind Body Spirit – senteret på Frogner – og Body Mind Spirit Festival har i hvert fall én ting til felles! Vi er begge møteplasser for mennesker som ønsker inspirasjon og utvikling. Det helhetlige menneskesynet ligger til grunn for navnevalget for begge parter. Kropp, sinn og ånd. Men der vi åpner dørene til festivalen kun én gang i året, fortsetter Mind Body Spirit sin virksomhet året gjennom.

MØT PAMELA PÅ FESTIVALEN
Du kan møte Pamela og Mind Body Spirit på standen deres på festivalen 8.-10. november på Norges Varemesse. De deler stand med Oslo Spiritual Society, og står ved siden av meditasjonsloungen PUST i Spirit-avdelingen. Pamela og venner vil også holde foredrag og mediumdemonstrasjon.

 KJØP FESTIVALPASS 

Her kan du lese mer om hva som skjer på senteret Mind Body Spirit

 

Share this: