Musikklørdag på festivalen

Mange har etterspurt musikkscene på festivalen de siste årene, og endelig kan vi presentere et flott program lørdag 9. november! Velkommen til å nyte musikk ved restaurantscenen hele dagen.

Artistene du kan oppleve lørdag 9. november er:

Synne Sanden

Synne spiller kl. 13 og 18.
Synne Sanden er en eksperimentell og ekspressiv popartist som nå fokuserer på skambelagt tematikk og har av Bergens tidende blitt kalt for ”en sjelevrenger” når hun synger. Hun inspireres av Björk, Radiohead, Portishead og ulike sangtradisjoner, men først og fremst av sin egne emosjonelle verden. Hun er like eksplosiv som hun er sår, like leken som hun er mørk, og like røff som hun er fintfølende. Hun uttrykker et stort følelsesspekter gjennom låtene og stemmen hennes og gir alt hver gang hun entrer scenen. Hennes nylig utgitte album IMITATION handler om å ville være en annen og er en personlig beskrivelse av mindreverdighet, selvforakt, misunnelse og ønske om vekst. Det handler om å miste og finne en ny versjon av seg selv. Albumet er produsert av Thomas Dybdahl, Bugge Wesseltoft, Lars Fremmerlid og Synne selv.

 

Giita Rani

Giita spiller kl. 14.
Inner Kingdom-konsert – fargerike perler fra Giita Rani sitt skattekammer. Stemmen hennes er myk, stilen drømmende, og musikken snakker til det magiske i oss.
”Stjernene på himmelen glitrer i solen over hav og eng i det indre kongeriket’’. Giita har med seg Hanne Helene Viestad på harmonium og vakker vokal. Hanne er selv låtskriver, yogalærer og kraniosakral-terapeut.

On our journey through life

we might come across many treasures

A rainbow spectrum of art weaves into

the landscape of open hearts

We are all creators and kin of the Divine Artist

The hour glass is turned,  it’s time to put the golden hat on 

and share your pearls of wisdom and love

At this cross-road on the way, to the nearest place 

the Inner Kingdom. 

 

RAWA

RAWA spiller kl. 17.
RAWA har gleden av å presentere: Nils Einar Vinjor (gitar), Unn C.  Vinjor (vokal) og Lasse Tanderø (vokal).
Nils har spilt med artister som Kari Bremnes, Jørn Hoel, Silje Nergaard, Steinar Albrigtsen, Knut Reiersrud, Ketil Bjørnstad, Åse Kleveland, Jonas Fjeld og Bjørn Eidsvåg.
Han vil med sine magiske klanger ta oss på en reise i tonenes verden.

Unn har hele sitt liv arbeidet med kunst, og skrevet sanger med tekster som kan være til stor hjelp i vår indre reise.

Lasse er fra Lillestrøm, og har spilt i flere band, blant annet det gamle flaggskipet The Flames og 60-talls-presentasjonen Get Back. Han har også utgitt flere album med mantra-musikk.

Alle tre har lang fartstid med yoga og meditasjon som næring til sin musikk. Deres musikk er som medisin for sjelen.

 

Ingrid Østang

Ingrid spiller kl. 15.
Sangeren og låtskriveren Ingrid Østang har med seg en med-musiker, og vi skal få høre noen av Ingrids egne låter. Hun ga ut sin første EP, “Standing Tall”, i 2016 og sitt første album, “Veien Hjem” i 2018. Hennes andre album er under arbeid. Ingrid inviterer deg til å ta en pause, puste — og lytte med hjertet ❤️

 

Velkommen til musikalske perler på Body Mind Spirit lørdag 9. november!

 

 

 

 

Share this: