My name is yoga and I will change your mind – Vibeke Klemetsen

Vibeke Klemetsen er en av Norges mest profilerte yogainstruktører. Hun er foredragsholder, utdannet journalist, forfatter, blogger og programleder, og kjent for mange fra TV-skjermen.

På Body Mind Spirit Festival vil Vibeke lede yoga lørdag 24. november, og her er det hun selv sier om klassen:

«Timen min er ganske fysisk. Vi bruker hele kroppen, og jobber med styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Vi bruker Ashtanga Yoga som et utgangspunkt, og jobber med fullt fokus, bevissthet og tilstedeværelse. Det er en time som vil gjøre deg varm og svett, men som også vil gi deg en følelse av letthet, klarhet og ro i både kropp og sinn. For alle nivåer! Er du gravid, vondt i rygg, førstegangstester eller champion? Dette er timen for deg. Jeg passer på å utfordre alle i gruppen og dere velger selv hvor mye dere vil prøve å utfordre dere selv. Men lover at det kommer til å bli en fantastisk introduksjon inn i yogaverdenen. Ashtanga er min absolutt favoritt, og det jeg praktiserer daglig. Jeg kommer også til å fortelle dere om det fantastiske landet India, mine eventyr, og også den magiske verdenen som yoga er.”

Klemetsen har gitt ut to bøker, Yoga for gravide (2010), mens hun selv gikk gravid med ett av sine tre barn, og Grøt (2014), om en av de mest tradisjonsrike og næringsrike norske matrettene, nemlig grøt! Vibeke er medeier i treningsmerket Run & Relax, som hun også var med å starte, og har bakgrunn fra kickboksing og dans. Hun holder regelmessig kurs i Ashtanga Yoga, og arrangerer events og reiser i inn- og utland.

Vibeke oppdaget yogaen for snart 20 år siden, og har siden hatt stor fascinasjon for både treningen og livsstilen. Ashtanga yoga, med flyten av bevegelser, den kraftfulle og lekne stilen, ligger hennes hjerte nærmest. Hun har regelmessig reist til utlandet, særlig til India, og fulgt undervisning med ulike lærere. Hennes ønske er å inspirere flest mulig til å gjøre yoga regelmessig.

På Body Mind Spirit kan du bli med på timen til Vibeke 🙂
Velkommen!