Når kropp og sjel blir ett

Morten Eriksen er et kjent navn for mange innen healing- og meditasjonsmiljøet i Norge. Gjennom 30 år har han undervist og holdt foredrag om åndelige temaer og personlig utvikling.

Det er noen år siden Morten har besøkt Body Mind Spirit Festival på Lillestrøm, og vi er veldig glad for å kunne ønske ham velkommen tilbake i år!

Morten Eriksen er født  og oppvokst i Bergen, og har siden 1994 drevet praksis innen healing og livsveiledning. Han er sertifisert Reiki Master/lærer og Sound healer/lærer. Morten har også gått 41 dagers Oneness Blessing-kurs i India, og er sertifisert Oneness Experience lærer og Blessing-giver.
Han holder kurs i meditasjon, kanalisering og selvutvikling.

På Body Mind Spirit Festival vil Morten holde tre samlinger, én hver dag. De henger sammen som ett kurs, men kan også tas hver for seg.
Tittelen er “Når kropp og sjel blir ett”. Dette blir tre samlinger hvor man åpner for sin essens av lys og kjærlighet, og lærer å leve fra essensen i seg.

Nøyaktige tidspunkt kommer når programmet publiseres et par uker før festivalen.
Dersom du ønsker å få med deg alle Mortens samlinger på festivalen og få hele kurset i sin helhet, lønner det seg å kjøpe rabattert helgepass allerede nå. (Early Bird pris fram til 15. oktober, etter det full pris).
Samlingene er inkludert i inngangspasset, ingen ekstra kostnader eller påmelding.

 KJØP HELGEPASS HER

Morten forteller litt om arbeidet sitt:
“Gjennom livet har jeg fått møte engler, lysvesener og andre entiteter. Via foredrag forteller jeg om mine opplevelser med dem, og hva de har å lære oss om vår egen utvikling. Samt hva som må til for at vi skal få det bedre med oss selv, og hverandre. Den kontakten jeg har med flere dimensjoner er den sterkeste kilden og inspirasjonen til mine kurs, noe jeg også lærer fra meg til kursdeltagerne.

Morten Eriksen er kjent som en jordnær spirituell lærer, med et sterkt ønske om å hjelpe mennesker å komme videre i sin utvikling og få det bedre med seg selv.

Velkommen med på en unik reise i deg selv 🙂

Morten Eriksens hjemmeside

Share this: