Nyhet: Tilbud for barn på Body Mind Spirit

The Happiness Project tilbyr flere aktiviteter for barn gjennom festivalhelgen!

Det blir skattejakt, familieyoga, lesestund, tegning, skuespill og mulighet til å møte papegøyen Morgan! Kanskje kan familien dele seg opp slik at de voksne for eksempel kan gå på foredrag, mens barnet koser seg med The Happiness Project?
Tilbudet er hovedsaklig for barn fra 6 til 12 år.

Om The Happiness Company

The Happiness Company er et nytenkende firma som hjelper mennesker å skape mer glede i eget liv, samt for samfunnet, dyrene og jorda. Gjennom sine kurs, foredrag, retreats og andre prosjekter, jobber de med å utvikle rollemodeller som har den rette innstillingen og kan være med å starte en bevegelse av glede. De har nylig flyttet firmaet fra Danmark til Norge, og er enormt glade for å ha inngått et samarbeid med Body Mind Spirit. De gleder seg til å arrangere et eget barneprogram under årets festival, og lover spennende utfordringer for alle som vil være med. Kom og bli en Happie du også! 🙂

Martine og Mac er ildsjelene bak The Happiness Company

Mac McGregor har over 40 års erfaring som konsulent for familier og enkelt personer med ulike problemstillinger. Han har brukt karrièren til å utvikle alternative metoder innenfor forebygging, behandling, og rehabilitering, blant annet vitamin- og mineralterapi for barn med atferdsvansker. Personlig brenner han for å hjelpe mennesker å kommunisere bedre, og ønsker gjennom The Happiness Company å dele av sin kompetanse og erfaring for et lykkeligere folk og samfunn.

Martine Sending fikk tidlig en fot innenfor alternativ medisin, og har en bred utdannelse innenfor alt som har med helse å gjøre. Hun har jobbet hardt med å innføre et større fokus på helsefremmende aktiviteter hos enkelt individer, på behandlingsinstitusjoner og i samfunnet, og brenner spesielt for å skape gode oppvekstvilkår for barn og unge. Gjennom The Happiness Company får hun satt sammen de forskjellige elementene hun har erfart er effektive og virkningsfulle, og deler raust med alle hun møter på.

Martine Sending

 

Mac McGregor

Share this: