Oslo Vegetarfestival + Body Mind Spirit Festival = sant

Oslo Vegetarfestival vil drifte det store restaurantområdet på Body Mind Spirit 8.-10. november 2019 – en flott videreføring av vår allerede vegetariske profil.

Gode samtaler har båret frukter! Oslo Vegetarfestival har takket ja til å ha et 800 m2 stort område på Body Mind Spirit Festival, med restauranter, bedrifter og organisasjoner som fremmer deilig mat og drikke og grønn framtid. Vi tror at dette samarbeidet vil gi Body Mind Spirit et løft som du som besøkende vil kunne nyte godt av. Vi gleder oss, og mens vi venter tar vi turen til Oslo Vegetarfestival 25.-26. mai, i Kubaparken i Oslo! Kanskje vi sees der også?

Her finner du programmet for Oslo Vegetarfestival 25.-26. mai 2019


Foto: Mira Wickman
Plantebasert mat

Forskning tilsier at både av miljøvennlige og helsemessige årsaker er det godt for mange av oss å øke inntaket av plantebasert mat. Produksjon av kjøtt og animalske produkter er mer belastende for planeten enn plantebaserte produkter med samme næringsinnhold. For noen er dette allerede en del av hverdagen, mens for andre kan det være fint med litt inspirasjon. På Oslo Vegetarfestival er terskelen lav – hit kan du komme om du aldri har laget en vegetarrett eller om du har vært veganer lenge!


Foto: Mira Wickman
Mer om Oslo Vegetarfestival

Oslo Vegetarfestival ble startet i 2010 av Heidi Røneid og Synne Hewitt. De savnet en vegetarisk matfestival og møteplass hvor folk kunne oppleve hvor mye vegetarverdenen har å by på.  Den første festivalen ble arrangert på Håndverkeren i Oslo med håp om 500 besøkende. Det viste seg at interessen var enorm og over 1000 besøkende dukket opp. Siden den gang har interessen for vegetarisk mat eksplodert, og i 2015 kom hele 6000 besøkende, toppolitikere stilte til debatt og Lørdagsrevyen laget et innslag fra festivalen. Festivalen samler nå over 6000 besøkende hvert år.

Oslo Vegetarfestival ønsker å favne bredt. Både de som har vært veggiser hele livet og de som aldri har smakt vegetarmat, men kunne tenke seg å prøve, vil finne mye spennende på festivalen – og nå også altså hos Body Mind Spirit Festival 8.-10. november!

 

 Billetter til BODY MIND SPIRIT 2019

Foto: Mira Wickman

Share this: