Petter Northug: Våg å være den du er

Vi er stolte av å  presentere hele Norges Petter Northug på Body Mind Spirit Festival! En levende legende innen norsk idrett. Søndag 10. november holder han et kombinert foredrag og treningspass for publikum på festivalen.

Da Petter var liten hadde han en drøm om å bli en god skiløper. Det var bare det at han tapte stort sett alle skirennene.  Likevel ga han ikke opp. Han kjempet videre og greide etter hvert å bli, ikke bare god, men en av verdens beste.

Hvordan kan man klare å følge en drøm selv om den kan virke uoppnåelig? Petter vil snakke om usikkerhet, viljestyrke, om det å stå alene, og ikke minst, om å våge å være den man er.

 

 

 SIKRE DEG BILLETT 

Selv om han har lagt opp som profesjonell skiløper, liker Petter så klart fortsatt å holde seg i form!

KOMBINERT FOREDRAG OG TRENINGSØKT
Etter foredraget leder Petter en treningsøkt hvor du blant annet får teste ut noen av favorittøvelsene hans.

Det kan bli hardt, det kan bli tøft, og det kan bli gøy! Alle kan delta på sitt nivå, gjør det du klarer og vær deg selv! Kanskje går du hjem med ny inspirasjon til trening? Husk tøy som er lett å bevege seg i!

HVORDAN SIKRE SEG BILLETT
Timen med Petter Northug er inkludert i inngangspasset på Body Mind Spirit, men det er begrenset antall plasser. På grunn av sikkerhetshensyn er det nødvendig å bestille billett. Man kjøper altså festivalpass, dag eller helg, samt bestiller egen billett til foredraget/treningsøkten med Petter.
Det kan du gjøre her:

 SIKRE DEG BILLETT 

Vi gleder oss!

FAKTA OM PETTER NORTHUG
Petter Northug er en norsk tidligere langrennsløper fra Mosvik i Nord-Trøndelag, som representerte Strindheim IL. Han er kjent for sin sterke spurt og sine voldsomme taktomslag.

Northug slo gjennom i 2006 og har vunnet 13 VM-gull, hvorav 7 av dem er individuelle. Han har 2 OL-gull og 38 enkeltseire i verdenscupen, og vant verdenscupen sammenlagt i 2009/2010 og 2012/2013.

Northug ble sommeren 2016 formelt tilkjent seieren i Tour De Ski 2015.

 

I samarbeid med Jonas Forsang skrev Petter Northug boka Min Historie, som kom ut i 2018 og har solgt i over 62.000 eksemplarer.

Northug har også skapt en egen solbrille-kolleksjon som bærer hans navn, Northug™, for aktive sports- og friluftsmennesker.

På NRK Underholdning kan du se en hyllest til Petter, av to sportsgale skuespillere…

Det var noen som savnet Petter i går 😉Se klipp og bilder av de fantastiske idrettsfolkene som vant priser på Idrettsgallaen 🏅❤️her: https://www.nrk.no/sport/1.14367754

Posted by NRK Underholdning on Sunday, January 6, 2019

 

 SIKRE DEG BILLETT 

Body Mind Spirit Festival handler om personlig utvikling for kropp og sjel.
Vår visjon er å lage en unik og fantastisk møteplass hvor man kan la seg inspirere. Body Mind Spirit — festivalen for hele deg. 

 

Foto: © Per Magne Dalen

Share this: