Psykt bra – om psykisk hverdagshelse

Per Anders Nordengen er en av landets mest etterspurte foredragsholdere. Han er kjent for sin muntlige fortellerform og evne til å formidle alvor med glimt og humor.

På Body Mind Spirit vil han holde et kåseri basert på boken sin: Psykt bra, om å styrke den psykiske hverdagshelsen og om å stå oppreist også i ubehag.

De fleste av oss vil i løpet av livet slite med psykisk helse. Det er faktisk like vanlig å ha vondt i følelsene som å ha vondt i kroppen. På samme måte som vi kan bli friske fra de fleste fysiske sykdommer, kan vi også bli bra igjen etter psykiske nedturer.

Per Anders vil dele noen tanker om en del av de fenomenene som altfor lett tapper livsbatteriene våre og som gjør at vi blir utladet. Og om hva som kan fylle opp batteriene når de begynner å bli tomme.

Velkommen til en stund med humor og alvor, med en av Norges aller beste formidlere.

Per Anders Nordengen er prest, foredragsholder, forfatter og samtaleveileder. Han har vært ansatt i firmaet Psykologbistand i Oslo og i et konsulentfirma hvor han blant annet jobbet med store nedbemanninger, lederutvikling og omstillinger. Han har også vært personalsjef i reklamebyrået McCann.

Du kan lese mer om Per Anders her.

Foto kredit: Calle Huth / Studio Illegal