Skandinavias største livsstilsfestival

Fredag 8. november åpner dørene til Body Mind Spirit Festival! Gjennom hele helgen kan du oppleve hundrevis av utstillere, foredrag og aktiviteter på Skandinavias største møteplass innen livsstil.

Body Mind Spirit Festival favner bredt
Her finner du næring for kroppen i form av mat, trening, yoga og behandlinger for helse og velvære. Du finner næring for tanker og følelsesliv gjennom foredrag, terapiformer og inspiratorer. Og sist men ikke minst, næring for sjelen gjennom meditasjon og spiritualitet. 

 


Hele Norges Petter Northug holder kombinert foredrag og treningsøkt søndag 10. november: Våg å være den du er!
Han vil snakke om det å gå for sine drømmer tross motgang, og å tørre å være seg selv fullt ut. Treningsøkten vil inneholde noen av Petters egne favorittøvelser. Etterpå blir det meet & greet.

 KJØP FESTIVALPASS

 

Tre av Norges beste foredragsholdere

  • Tidligere politisjef og forfatter Hanne Kristin Rohde med foredraget Finn din urkraft– om å vokse seg sterk. Om hersketeknikker, bygdedyr, nett-troll og bløffmakere. Om indre kritikere og å stå i stormen og utvikle et godt immunforsvar.
  • Norges mest underholdende psykolog? Foredragsholder, forfatter, psykolog og bergenser Trond Haukedal får trampeklapp i næringslivet. På Body Mind Spirit holder han foredraget Ta deg selv og dine relasjoner på alvor, om å leve i takt med den man er og økt trygghet i forhold til de man er glad i.
  • «Treningslegen», tidligere toppidrettsutøver og bestselgende forfatter Ole Petter Hjelle forteller om hva fysisk aktivitet gjør med hjernen! «Hadde fysisk aktivitet vært en pille, ville alle tatt den», sier han. Et forrykende foredrag med praktiske tips å ta med seg hjem.

 

Unge stemmer

  • Blogger Martine Halvorsen (21) har skrevet boken Sykt Normal, og kommer til festivalen med foredraget Alt jeg er vs. meg lørdag 9. november. Bloggen til Martine er en av Norges mest leste med i snitt 100.000 personer i uka. Bloggverdenen kan være brutal, med trusler og hatmeldinger, men Martine står i stormen og inspirerer unge jenter og gutter til å gjøre det samme.
  • Camilla Lorentzen (30), Youtuber med 70.000 følgere på Instagram, driver treningskonseptet Fitnok, og leder kombinert foredrag og treningsøkt på Body Mind Spirit lørdag 9. november. Hun ønsker å dempe utseendefokus og dietter i treningssammenheng. Du er god nok, er hennes mantra! Camilla er også kjent fra podcasten Sølve & Lorentzen.

 KJØP FESTIVALPASS

 

Oslo Vegetarfestival har hatt en eventyrlig vekst de siste årene, med nesten 7000 besøkende i mai i år! Nå leverer de hele restaurantområdet på Body Mind Spirit, med lærerike mat-foredrag og kokkekurs, og mange utstillere med fristende plantebasert mat og produkter. OVFsprer kunnskap om mat som kan lages uten unød­vendig lidelser for dyr, mennesker og jordkloden.

 

Kjærlighet som medisin har truffet det norske folk midt i hjertet,  og forestillingene har solgt fulle hus i Oslo sentrum. Konseptet er forestillinger hvor behandlere, pasienter og kunstnere ser på hvordan psykiatri kan styrkes ved mer medmenneskelighet, mer nærhet og kjærlighet og mindre medisinering og bruk av tvang. På Body Mind Spirit søndag 10. november kan du oppleve Kjærlighet som medisin med grunnlegger og yogalærer Maja Thune og venner.

 KJØP FESTIVALPASS

 

Nytt i år! Spa- og velværeområde med ulike kroppsterapier man kan teste ut, hudpleie, makeup, spa-hoteller og spa-reiser. Son Spa, Strömstad Spa og Norges Massasjeforbund er blant utstillerne her.

 

Musikkscene i restauranten på lørdag med dyktige musikere, blant andre den ekspressive popartisten Synne Sanden, som nettopp har sluppet sin tredje plate, produsert av henne selv, Thomas Dybdahl, Lars Fremmerlid og Bugge Wesseltoft. Hun spiller to sett lørdag 9. november.

 KJØP FESTIVALPASS

 

Holistisk trening med Core Balance og Soma Move! Monica Øien, Los Angeles-inspirert gründer av treningsstudioet Core Balance på Majorstua, kommer og vil sammen med kolleger lede meget populære core-klasser på Body Mind Spirit. Her får du brynet deg når alle muskler, også de små! tas i bruk.
Personlig trener med master i idrettspsykologi Eva Katrine Thomsen har vært med å bringe det svenske treningskonseptet Soma Move til Norge, og leder klasser lørdag og søndag. Kroppen er eneste verktøy og man går gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er nøkkelord, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet.

 

Yoga! Her kan du teste ut alt fra kundalini yoga med livsstilsekspert Trine Berge, mindful yoga med Jonathan Weber (US), social yoga og acro yoga med Nine Lives Yoga (UK), chakra flow, mediyoga med gong og yin & yang yoga med Be Yoga, yin yoga med Core Balance og Art Yo Mat, sjamanistisk yoga med Merete Groll, DDP yoga med Paal Erik Husby presentert av Son Spa.

 KJØP FESTIVALPASS

 

Movement! Du kan også prøve danse- og meditasjonskonseptene 5 Rytmer og Biodanza, taiji, qi gong, og hand stand workshop med personlig trener Rune Talset fra RAW Trening (denne ble full i fjor, så møt opp tidlig!)

 

Lilli Bendriss fra Åndenes Makt på TV Norge er tilstede i helgen og holder foredrag.  Lilli leder også meditasjoner og har workshop sammen med forfatteren Camillo Løken om ånd og vitenskap. Hvordan kan klarsynte gjøre det de gjør? Hva er forklaringen?

Marion Dampier-Jeans (DK/UK), et av Nordens mest anerkjente medium, tar turen til Body Mind Spirit og holder foredrag, samt mediumdemonstrasjon. Det blir kanalisert budskap til publikum fra den andre siden.

Selveste biskop Tor B. Jørgensen skal ha en samtale med healer og bevissthetslærer Morten Eriksen om tro og åndelighet. De to har møttes før i Høvik kirke, og diskuterer tro og liv sett fra sine ulike ståsted. Hva er eventuelt møtepunktene mellom kristen tro og nyåndelighet?

Norges mest kjente sjaman, Eirik Myrhaug, politisk engasjert for miljøet og en økologisk økonomi, skal lede seremonier og ha foredrag på Body Mind Spirit Festival.

 KJØP FESTIVALPASS

 

Eget barneprogram med The Happiness Project! Barn mellom 6 og 12 år kan delta på skattejakt, hilse på en papegøye, være med på akroyoga, tegne og delta på fortellerstund.

 

Så og si alle aktiviteter og foredrag er inkludert i inngangspasset på festivalen. Dette gir en unik mulighet til å prøve ulike treningsformer, yogaklasser, meditasjonsmetoder og foredrag under samme tak, på samme helg!

Selve utstillingen er delt inn i ulike avdelinger, Body, Mind og Spirit, pluss Mat, Spa og velvære. Her finner du spennende tilbud innen alle sjangre av personlig utvikling og helhetlig helse. Mange terapeuter og veiledere tilbyr konsultasjoner på sin stand.

Velkommen til en begivenhetsrik og uforglemmelig helg!

 KJØP FESTIVALPASS

 

Share this: