Skjønnhet og velvære

Vi hadde masse å kose seg med for deg som er interessert i skjønnhet og velvære på Body Mind Spirit i 2018 🙂 Økologisk makeover hos fine Green Spirit, de fantastiske kosmetiske verktøyene fra Zero Gravity Skin fra California, de beste tips fra spa- og helseekspert Linda Myrberg fra Göteborg om holistisk skjønnhet, og mye, mye mer!


Økologisk mini-makeover hos Green Spirit

Herlige Green Spirit stilte for andre år på rad med gratis mini-makeover med sine fine produkter. Green Spirit har med sitt sterke engasjement for dyrene og miljøet utelukkende basert seg på dyrevennlige økologiske produkter, og du finner dem like til venstre for hovedinngangen. Her kunne man bli ny med god samvittighet!

Zero Gravity Skin

For første gang kom Zero Gravity Skin til oss fra Miami, Florida, med sine revolusjonerende skjønnhetsapparater. De lovte at du kan slippe å gå til hudpleier, og kan ha hjemmespa’et selv. Infrarødt lys bearbeider huden og elastisiteten, og sies å påvirke både porer, rødhet, og pigmentering. Blodomløpet øker, og huden får tilbake sin ungdommelige glød, forteller en av de begeistrede kundene. Lysterapien skal være trygg og sikker for alle hudtyper og alle aldre. Mange prøvde det i 2018!

Holistisk spa- og helseekspert Linda Myrberg

Linda Myrberg kom til Body Mind Spirit fra Göteborg for å dele sine hemmeligheter innen skjønnhet og helse med oss. Hun er utdannet innen kinesisk medisin og spa, og har også skapt en spa-utdanning for de som ønsker å kunne tilby opplevelser innen helse og velvære. Vi fikk oppleve Linda snakke om tankens kraft, om hvordan man kan bruke enkle grep fra kinesisk medisin for å øke velvære og helse, samt om holistisk skjønnhet. Linda lanserte i 2016 sitt eget varemerke innen helsekost, Nordic Superfood by Myrberg. Og det var å finne på standen til Oh Yes, Myrbergs norske samarbeidspartner.

Natur-Import

Natur-Import AS, etablert i 1971 er et firma med over 40 års erfaring innenfor naturprodukter, kosttilskudd, økologiske varer på det norske markedet.
De fører kun høykvalitetsvarer fra Salus Haus, Fauser Vitaquell og Arya Laya innenfor ulike områder som naturkosmetikk, oljer, pålegg, kosttilskudd, te og juicer. De har et bredt utvalg og noe for enhver smak. Alle produktene er produsert på kvalitet av høykvalitets råvarer fra  hele verden. På Body Mind Spirit 2018 kunne man besøke deres stand og prøve produktene.

Norges Massasjeforbund

På standen til Norges Massasjeforbund fikk man skikkelig massasje, hos noen av de beste utøverne. Og ikke nok med det – de tilbød gratis behandlinger under hele festivalen! Norges Massasjeforbund (NMF) arbeider for økt kunnskap om, og utbredelse av klassisk massasje i Norge og Norden. NMF er et frittstående forbund for utøvere av helserettet klassisk massasje. Forbundet verner om bransjens seriøsitet bl.a. gjennom å kvalitetssikre medlemmer og skoler. Her ble det pågang!

Mimis Beauty

Mimis har blant annet mange produkter med ordentlig argan-olje, som gir herlig fuktighet til hår og hud. Alle produktene er økologiske og ikke testet på dyr. Noen av favorittene deres er de ulike serumene for huden. Her kan du også kjøpe en argan-olje som er til matlaging. Mimis hadde stand på Body Mind Spirit 2018 🙂

2018: Andre utstillere å legge merke til for naturlige velværeprodukter var Aromasense, Essentia, Forever Lifestyle og KANU Naturkosmetikk, samt mange andre.
Det var dessuten spesielt hyggelig for å ha med oss Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon, fagorganisasjonen for naturterapeuter, som arbeider for å gi tilgang til naturmedisinske tilbud både innenfor det offentlige og det private.

Velkommen til Body Mind Spirit Festival 2019 – med nye fantastiske tilbud som annonseres fortløpende på siden vår – la sansene fryde seg!

 

 

Share this: