Skjønnhet og velvære

Det er masse å kose seg med for deg som er interessert i skjønnhet og velvære på Body Mind Spirit 🙂 Økologisk makeover hos fine Green Spirit, de fantastiske kosmetiske verktøyene fra Zero Gravity Skin fra California, de beste tips fra spa- og helseekspert Linda Myrberg fra Göteborg om holistisk skjønnhet, og mye, mye mer!


Økologisk mini-makeover hos Green Spirit

Herlige Green Spirit stiller for andre år på rad med gratis mini-makeover med sine fine produkter. Green Spirit har med sitt sterke engasjement for dyrene og miljøet utelukkende basert seg på dyrevennlige økologiske produkter, og du finner dem like til venstre for hovedinngangen. Bli ny med god samvittighet!

 kjøp billett 

Zero Gravity Skin

For første gang kommer Zero Gravity Skin til oss fra Miami, Florida, med sine revolusjonerende skjønnhetsapparater. Nå slipper du å gå til hudpleier, du kan ha hjemmespa’et selv. Infrarødt lys bearbeider huden og elastisiteten, og sies å påvirke både porer, rødhet, og pigmentering. Blodomløpet øker, og huden får tilbake sin ungdommelige glød, forteller en av de begeistrede kundene. Lysterapien skal være trygg og sikker for alle hudtyper og alle aldre. Prøv det på festivalen!

Holistisk spa- og helseekspert Linda Myrberg

Linda Myrberg reiser fra Göteborg for å dele sine hemmeligheter innen skjønnhet og helse med oss. Hun er utdannet innen kinesisk medisin og spa, og har også skapt en spa-utdanning for de som ønsker å kunne tilby opplevelser innen helse og velvære. Vi skal få oppleve Linda snakke om tankens kraft, om hvordan man kan bruke enkle grep fra kinesisk medisin for å øke velvære og helse, samt om holistisk skjønnhet. Linda lanserte i 2016 sitt eget varemerke innen helsekost, Nordic Superfood by Myrberg. Og det kan du finne på standen til Oh Yes, som er Myrbergs norske samarbeidspartner.

Natur-Import

Natur-Import AS, etablert i 1971 er et firma med over 40 års erfaring innenfor naturprodukter, kosttilskudd, økologiske varer på det norske markedet.
De fører kun høykvalitetsvarer fra Salus Haus, Fauser Vitaquell og Arya Laya innenfor ulike områder som naturkosmetikk, oljer, pålegg, kosttilskudd, te og juicer. De har et bredt utvalg og noe for enhver smak. Alle produktene er produsert på kvalitet av høykvalitets råvarer fra  hele verden. Prøv dem!

 kjøp billett

Norges Massasjeforbund

På standen til Norges Massasjeforbund får du skikkelig massasje, hos noen av de beste utøverne. Og ikke nok med det – de tilbyr gratis behandlinger under hele festivalen! Norges Massasjeforbund (NMF) arbeider for økt kunnskap om, og utbredelse av klassisk massasje i Norge og Norden. NMF er et frittstående forbund for utøvere av helserettet klassisk massasje. Forbundet verner om bransjens seriøsitet bl.a. gjennom å kvalitetssikre medlemmer og skoler. Husk å bestille tid på standen deres – her blir det pågang 🙂

Mimis Beauty

Mimis har blant annet mange produkter med ordentlig argan-olje, som gir herlig fuktighet til hår og hud. Alle produktene er økologiske og ikke testet på dyr. Noen av favorittene deres er de ulike serumene for huden. Her kan du også kjøpe en argan-olje som er til matlaging. Besøk Mimis stand på Body Mind Spirit 2018 🙂

Andre utstillere å legge merke til for naturlige velværeprodukter er Aromasense, Essentia, Forever Lifestyle og KANU Naturkosmetikk, samt mange andre.
Vi er også spesielt glade for å ha med oss Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon, fagorganisasjonen for naturterapeuter, som arbeider for å gi tilgang til naturmedisinske tilbud både innenfor det offentlige og det private.

Velkommen til Body Mind Spirit Festival – la sansene fryde seg!

 kjøp billett

 

Share this: