SOMA MOVE® og SOMA MIND®

Møt Eva Katrine Thomsen, ambassadør for det det svenske treningskonseptet SOMA MOVE® og SOMA MIND®, på Body Mind Spirit.

Eva er utdannet personlig trener og har en master i idrettspsykologi og coaching. Hun har 11 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, personlig trener, foreleser og kursholder.

Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap. Hun underviser i en rekke ulike gruppetimer og hennes genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring. Timene hennes kjennetegnes av rå energi, høy treningseffekt og smittende treningsglede!

Eva Katrines beste treningsråd:
Finn din egen og unike bevegelsesglede gjennom varierte, kreative og lekne treningsformer! Det aller viktigste for fremgang, er glede og mestring!

 

Eva Katrine skal holde treningstimer både lørdag og søndag – tidspunkt kommer!

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform – bli med på SOMA MOVE®! (45min)

 

 

SOMA MIND®
SOMA MIND® er en funksjonell øvelse hvor vi søker stillhet og fokus gjennom utvalgte bevegelsessekvenser som roer kropp og hode. Vi jobber oss gjennom nøye utvalgte bevegelighetsøvelser på hele kroppen og skaper en god atmosfære for å stresse ned og la tankene hvile. Teknikkene er enkle og komfortable og timen passer for alle. Etter en endt SOMA MIND time vil du mest sannsynlig oppleve et økt fokus og et åpent sinn. (45min)

 

 

 Kjøp helgepass til rabattert pris!

 

Share this: