Spa og velvære

Massasje og kroppsterapi har alltid vært en del av Body Mind Spirit Festival, men i år tar vi det ett skritt lengre. I Spa- og velværeområdet har vi samlet noen gode aktører innen velvære og skjønnhet. Kom og la deg inspirere!

 FULLT FESTIVALPROGRAM 

Strömstad Spa

Strömstad Spa & Resort ligger ti meter fra strandpromenaden i Bohuslän i Sverige, i kort avstand fra Oslo og Gøteborg. Et perfekt sted å ta en pause fra hverdagen og nyte opplevelser med venner, familie eller alene. Deres toetasjes spaavdeling sprer seg over to etasjer, og her finner du blant annet saltvannsbasseng, utendørs boblebad med havutsikt, dampbadstue, snøbar og finsk badstue. Man kan også ta et slag golf, trene i treningsstudioet og gå turer i området.
På Body Mind Spirit Festival kan du snakke med Strömstad Spa & Resort på deres stand, nummer 110. Kanskje har de noen ekstra fristende tilbud denne helgen? 🙂

Son Spa

40 minutter fra Oslo ligger Son Spa, en vitaliserende og avslappende perle ved kysten. Sakte fart står det på et skilt i fjorden utenfor spa-anlegget, og selv om oppfordringen henstiller til båtene er det treffende også for besøkende til Son Spa. De har som mål at man skal  finne avslapning og ny energi i spa-avdelingen, som er på over 2000 kvadratmeter. I 1. etasje finner du et stort basseng, peis, badstue, kalde og varme kilder samt et utendørs boblebasseng. I 2. etasje finner du et VIP-spa, Son Magic Circle, der man kan benytte seg av en helt spesiell spa-runde med Declèor-produkter. Overalt er den fantastiske utsikten en del av spa-opplevelsen. Det er også et spennende treningstilbud her, og en av yogalærerne, Paal Erik Husby, er med og holder klasse på Body Mind Spirit.
Son Spa er å finne på stand 110, og her kan du høre mer om tilbudene som finnes hos dem.

 KJØP FESTIVALPASS

Organic Beauty

Luksuriøs økologisk hudpleie som er trygg å bruke for alle, tilbys fra Organic Beauty sin stand, nummer 208. Gjennom helgen vil det bli mulig å prøve deres ansiktsrens, samt noen av makeup-produktene. Alt er fairtrade og miljøvennlig.  Organic Beautys grunnlegger Anne Trogstad har vært dykker i mange år, og med sin forkjærlighet for havet ønsker hun å bidra til å beskytte marineliv. 10% av fortjenesten i Organic Beauty sin nettbutikk går derfor til non-profit organisasjoner,  Trash Hero og Sea Legacy, som støtter et rent hav uten plast. En av makeup-seriene de fører er Hynt Beauty. Velkommen til en hyggelig prat og testing av gode produkter. 

Finnskogtoppen Spa & Velværehotell

Lytt til kroppens signaler… i suset fra skogene… Bare to timer fra Oslo finner du Finnskogtoppen, et sted der alt er til for at du skal føle deg vel. I naturlige omgivelser får man ro til å ta vare på seg selv. På menyen har de naturlig og god mat. De har også et innholdsrikt aktivitetstilbud, og man kan nyte behandlinger av høy kvalitet. Finnskogtoppen ønsker å inspirere deg til et sunt og godt liv – også når du kommet hjem. Vår filosofi er kombinasjonen av trening, mental ro, sunn og ren mat, for mer energi til livet. Møt menneskene fra Finnskogtoppen på stand 109 på Body Mind Spirit Festival.

Unicut Frisør

En viktig del av å føle seg vel er hårpleie, og vi er glad for å kunne presentere Unicut Frisør som en del av spa- og velværeavdelingen. Innehaver og daglig leder Cecilie Hegg er en prisbelønnet frisør med lang fartstid, og hun brenner for at kundene skal bli fornøyd. Hun har også med seg sine kolleger, Michelle og Michelle, som begge vil hjelpe deg med råd og tips. På Body Mind Spirit Festival får du fordelaktige tilbud på blant annet hair extensions og fjær! Prøv noe nytt, oppsøk stand 102 🙂

 KJØP FESTIVALPASS

Norges Massasjeforbund

Norges Massasjeforbund (NMF) arbeider for økt kunnskap om, og utbredelse av klassisk massasje i Norge og Norden. NMF er et frittstående forbund for utøvere av helserettet klassisk massasje. Forbundet verner om bransjens seriøsitet bl.a. gjennom å kvalitetssikre medlemmer og skoler, samt motivere til videre studier og faglig utvikling. På standen deres, nummer 212, på Body Mind Spirit Festival kan du teste GRATIS massasje med deres dyktige utøvere gjennom hele helgen!

Rosenmetoden

Marianne Behn er kjent for mange som en mangeårig komplementær terapeut. Sammen med gode kolleger driver hun en ny skole for Rosenterapeuter, og på standen deres, nummer 108, kan du lære mer om hva Rosenmetoden er. Rosenmetoden er først og fremst en avspenningsmetode, en kroppsbehandling som kan føre til dyp avspenning og bevisstgjøring av fortrengte følelser og mønstre som har dannet seg i løpet av livet. Ved en Rosenbehandling kontakter terapeuten klientens muskelspenninger med en myk,respektfull og direkte berøring. Her informerer de også om den nye utdanningen for deg som ønsker å bli Rosenmetoden-terapeut. 

 KJØP FESTIVALPASS

Krystallterapi og Krystallakademiet

På Krystallakademiet lærer du flere terapeutiske metoder, fra terapeutisk berøring – healing med og uten krystaller – til coaching. Du får en grundig innføring i energiarbeid – i chakraene – i aurastrukturer og fargefrekvenser – og hvordan du terapeutisk kan bruke krystaller – både til selvhelbredelse og i healing. Soner og meridianer er også integrert i utdanningen. Kom til standen deres, nummer 108, og se hvordan de arbeider med krystaller. Marianne Behn og kolleger veileder og viser.

Picomed

Picomed AS har med seg en stol med spesielle egenskaper. Den har en beroligende gynging, som virker spesielt gunstig inn mot stress og uro. Wellness Nordic-stolen er utviklet for demente, og det har vist seg å ha en fantastisk effekt på de som ellers kanskje behøver medisin for å finne roen. Nå ser Picomed at også vi andre kan ha nytte av avstressende gynging. Son Spa har en rekke Wellness Nordic-stoler plassert med utsikt over fjorden. Prøv stolen du også 🙂 Enten for egen del, eller om du kjenner noen som kunne ha behov for ekstra støtte for mer ro  i livet.

 KJØP FESTIVALPASS

Iris Fot & Helse

Styrk kroppens evne til å helbrede seg selv! Iris Holmenes tilbyr fotsoneterapi, fotpleie og hypnoterapi. Fotsoneterapi brukes ved en del plager som hodepine,  fordøyelsesbesvær, allergier, muskelplager, hormon-ubalanser, luftveisproblematikk, psykiske plager og annet. Dette er en veldig avslappende behandling, da mye fotmassasje inngår i fotsoneterapien. Du kan også få fotpleie og stell av føttene på Iris sin stand på Body Mind Spirit Festival. Hypnoterapi er en terapiform der man jobber med underbevisstheten for å gi slipp på vaner man ønsker å kvitte seg med. Iris Holmenes har stand nummer 103.

Burt’s Bees (Apini AS)

Burt’s Bees har i 30 år delt sine høyt elskede naturlige hudpleieprodukter med hele verden. I Norge er det Apini As som siden 2009 er stolt distributør og de gleder seg over å kunne dele de rene, friske og naturlige produktene med oss på Body Mind Spirit Festival. Burt’s Bees produserer trygge, naturlige og effektive hudpleie- og babyprodukter. Alle produktene, både for store og små, er testet for irritasjon og sensitivitet. De bruker aldri syntetisk parfyme, men noen allergener som finnes i naturlige dufter og noen essensielle oljer kan føre til irritasjon på huden. Derfor opplyser de alltid om disse duftallergenene på nemballasje, så du kan stole på å finne all informasjonen du trenger for å gjøre et godt valg for deg og din familie. Produktene inneholder aldri: parabener, sulfater, ftalater, mineraloljer eller petroleum. De bruker heller naturens ingredienser, som bivoks, sheasmør, kokos, næringsrike oljer fra oliven, druekjerne og aprikos og bipollen, bidronninggele og botaniske urter. Kanskje vanker det noen ekstra gode festivaltilbud denne helgen? 🙂 Du finner Burt’s Bees på stand nummer 202.

Noen av naboene til Spa- og velværeområdet har også produkter og tjenester som utfyller denne avdelingen, som for eksempel Tante Buddha og Magisk Duft, som du finner på stand 205.

Jomfrureiser er en annen aktør som tilbyr fantastiske velvære-retreats og reiser for kvinner til ulike destinasjoner. Du finner standen deres som nummer 211.

Velkommen til en deilig helg på Body Mind Spirit Festival!

 KJØP FESTIVALPASS

 FULLT PROGRAM

Share this: