Hva trenger sjelen for å ha det bra?

Om du er opptatt av fenomener som meditasjon, healing og energi, er Body Mind Spirit Festival virkelig stedet for deg. Her kan du møte spennende lærere og veiledere, og være med på mange ulike aktiviteter, foredrag og meditasjoner.


Fra programmet i 2019:

Møte mellom to verdener – med et av Nordens mest kjente medium, Marion Dampier-Jeans

Lørdag 9. og søndag 10. november blir det mulig å oppleve en levende legende innen mediumskap, Marion Dampier-Jeans, på Body Mind Spirit Festival.
Hun kommer fra Danmark, bor i England, og har hele sitt liv vært en åpen kanal for det åndelige. Hun har holdt utallige kurs og skrevet flere bøker om livet sitt med åndene. Marion gir ikke private readinger mens hun er her, men vil altså ha to demonstrasjoner i den største salen på festivalen lørdag og søndag. Vi gleder oss!

 

Marianne Solberg Behn – krystaller og Rosenmetoden

Marianne er tilbake i år, og vi gleder oss! Hun vil ha to ulike foredrag, et om krystallenes healende kraft, og ett om Rosenmetoden, en varsom, men kraftfull terapiform. Marianne blir også å treffe på standen gjennom helgen, hvor man kan høre mer om hennes nystartede akademi. Marianne Solberg Behn har gjennom mange år vært en positiv kraft innen spiritualitet i Norge. Gjennom utdanning, kurs og møter med mennesker løfter og inspirerer hun svært mange mennesker. Til Mariannes hjemmeside

Jeg ser deg – Michael Winger fra Åndenes Makt

Et av de beste eksemplene på at det fins mer mellom himmel og jord enn en skulle tro, er klarsynte Michael Winger. Han samarbeider med politi og pårørende i savnet-saker, og har deltatt i et forskningsprosjekt om klarsyn og i dokumentar-serien «Åndenes makt» på TV Norge. Under foredraget på Body Mind Spirit vil han fortelle om arbeidet sitt med savnet-saker, og gi et innblikk i hvordan de jobber i TV-programmet. Les også: Jeg ser deg

 

Morten Eriksen – personlig utvikling med sjel

Når kropp og sjel blir étt er tittelen på Morten Eriksens gruppesamlinger som pågår hver dag gjennom helgen 8.-10. november. Om man følger alle tre får man med seg hele som én workshop, men det går også an å gå kun på en eller to av samlingene. Ingen ekstra kostnad, åpent for alle. Morten Eriksen er et kjent navn for mange innenfor healing-miljøet i Norge. Han har gjennom 30 år arbeidet med kurs, klientarbeid og samlinger, og har en jordnær tilnærming til det spirituelle. Les mer her

 

Janne Viktil – samisk medium

Hun benytter ulike verktøy for å bistå mennesker i prosess. Hun er av samisk slekt, kaller seg helbreder, og utfører læsing, en tradisjonell samisk healingform.  Janne er også det man kaller medium, altså at hun har kontakt med den andre siden, og formidler beskjeder derfra. I foredraget forteller hun om hvordan hun arbeider, og gir demonstrasjoner ved å formidle budskap fra den andre siden til noen i salen. På standen hennes kan man bestille tid for veiledning og samtale.

 

Runar Halonen – healing og musikk

Runar Halonen er healer, og arbeider med frekvenser også når det gjelder musikk og toner. På Body Mind Spirit Festival vil han hver dag lede healing- og meditasjonsklasser. Her kan du få enkle verktøy du kan ta med deg videre. Runar er opptatt av at vi alle har healingevner og skaperkraft,  og vil gjerne inspirere til at vi blir mer bevisst på dette. Les mer om Runar her

 

Tantra og sensualitet

I flere tradisjoner har den seksuelle energien vært forent med det åndelige, og på Body Mind Spirit kan du høre mer om dette. Tantrasenteret holder foredrag om tantra og balansen mellom det feminine og det maskuline. På standen til Tantrasenteret kan du få en smakebit av tantramassasje. IKYA-akademiet har også foredrag og informasjon om tantra og hellig seksualitet.

 

Spennende verktøy
Innen Spirit-området er det mange spennende tilbud, som meditasjonskurs, dyrekommunikasjon, sjel-til-sjel-kommunikasjon, orakelkort og tarot, håndlesing, astrologi, numerologi, krystallterapi og spirituelle bøker. Get in touch with your SPIRIT!

 MER INFORMASJON FOR UTSTILLERE 

Share this: