Vibecke Garnaas fra Farmen

Hun har tidligere vært med i Jakten på den sjette sans og Ungkaren på TV Norge, og denne høsten har hun vært å se på skjermen som en av deltakerne i TV 2s Farmen. Vibecke Garnaas jobber som spirituell coach, og er med på Body Mind Spirit Festival med firmaet Soul Energy in Motion.

Mitt liv som kanal for spirituell kraft, er tittelen på foredraget Vibecke holder. Hun vil blant annet snakke om sin spirituelle guide Zarius, som har vært med henne i mange år. “Det er Zarius som landet deltakelsen i Farmen”, kan Vibecke fortelle. I foredraget vil du få høre mer om hvordan dette skjedde.

 Kjøp FESTIVALPASS

Soul Energy in Motion er en non-profit stiftelse med formål om å bistå jordens, menneskeheten og universets evolusjon gjennom kjærlig veiledning fra universell kraft. Medlemmene reiser på spirituelle oppdrag rundt om i verden, for å arbeide med frekvenser og styrke natur og menneskehet. Vibecke Garnaas er gruppens veileder.

“Frihet er å være deg selv på tre nivåer – sjel, energi og i det fysiske. Friheten er en gave som må forvaltes i ærlighet, åpenhet og i sårbarhet gjennom livets reise. Vel hjem!” – Vibecke Garnaas. 

 SE FULLT PROGRAM HER

 Kjøp FESTIVALPASS

Share this: