Steffen Dahl: Tankemester

Steffen Dahl har gått på ski alene både til Nordpolen og Sørpolen, en fysisk og mental kraftprøve av de store. Men etter at han var kommet hjem fulgte flere år med angst og depresjon. Så kom et vendepunkt. Han lærte å mestre sine egne tanker. Idag holder han foredraget «Tankemester» – for mennesker, organisasjoner og bedrifter over hele landet. Nå kommer han til Body Mind Spirit Festival 8.-10. november!

Steffen Dahl begynte allerede som liten å drømme om å bli polfarer. Etter å ha jobbet 15 år som konsulent og leder, bestemte Steffen seg for å gjøre alvor av drømmen. Han sa opp jobben, pakket sekken og begynte reisen.

 

Foredraget Tankemester har blitt hørt av over 10 000, og høster strålende tilbakemeldinger. Foredraget inneholder: Praktiske øvelser; alvor, humor, refleksjon og dyp innsikt i tankene dine – en time med Steffen kan forandre deg som menneske!

 KJØP FESTIVALPASS HER

«I over 90 % av alle vanskelige situasjoner du møter på i livet er det ikke selve situasjonen som er utfordringen, men tankene dine».

Steffen Dahl tar oss med inn i hans liv fra å være en vellykket konsulent og leder, til å si opp jobben for å følge drømmen om å være polfarer. Alene gikk han til både Nord og Sydpolen i løpet av ett år.

​Men den vanskeligste reisen begynte først etter hjemkomsten. Plutselig ble frykten for å gå på butikken større enn frykten for å møte isbjørn i 40 minusgrader.
Hjelp fra lege, spesialister, psykolog, piller, hypnose, mindfulness, og flere andre terapiformer feilet. Etter flere år med psykiske lidelser «våknet» han, radikalt forandret. ​

Når vi erkjenner at vi skaper vår egen lidelse, kan vi frigjøre oss fra smerte, frykt og nevroser – en gang for alle, sier Steffen. Når vi innser at det er vårt eget sinn som er ansvarlig for all smerte, med den uopphørlige strømmen av tanker som retter seg mot fortiden samtidig som vi bekymrer oss over fremtiden, vil vi finne vårt sanne jeg.

I dette foredraget lærer du hvordan du kan mestre tankene dine uansett hva som skjer og hvilken situasjon du befinner deg i.

 

Steffen tilbyr retreat for små grupper og enkeltmennesker på Finnskogen. Les mer her

 

Share this: