Sterk utenpå, sterk inni

Jørgine Massa Vasstrand er personlig trener og kostholdsveileder og driver en av Norges største treningsblogger. I tillegg har hun Norges desidert største treningsprofil på Instagram.

Vi er superglad for at Funkygine har sagt ja til å være med på Body Mind Spirit Festival. Foredraget og treningen hennes har samme tittel som boken, Sterk utenpå, sterk inni (2018), og hun deler med seg av personlige erfaringer. Treningen er egenvekttrening som er tilpasset for alle. Publikum skal enkelt kunne delta, og ikke minst lære nye øvelser man kan gjøre foran TVen hjemme.

NB. På grunn av begrenset antall plasser må man registrere seg (gratis) for Funkygines time.
Det kan du gjøre samtidig som du kjøper festivalpass (200,-) her:

 kjøp festivalpass

Du har kanskje sett henne på Norges Tøffeste, en realityserie hvor ti gjennomtrente deltakere kjemper seg gjennom knallharde fysiske og psykiske oppgaver. Jørgine har også vært på VG TV i det siste; i fire måneder fram mot sommeren 2018 har hun trent Vegard Harm, en norsk influencer og komiker, til å komme i form.

Jørgine er utdannet fra Norges idrettshøgskole. Hun er spesielt glad i utendørstrening, og driver utendørsbootcamp, samt workshops og foredrag om trening uten utstyr. Hun tror ikke på noen quick-fix og ønsker heller å inspirere til å ta smarte valg i hverdagen. Kunsten er å ha en balanse i livet der det er lov å kose seg, og at man finner en ekte glede i treningen. Gjerne sammen med hele familien, i alle aldre. Trening skal være morsomt, synes hun.

Målet til Funky er å gjøre den norske befolkningen litt mer sporty. Hun er opptatt av enkel og funksjonell trening som gjerne kan gjøres hjemme i stua uten avanserte apparater.

Vi gleder oss til å ønske Funkygine – og deg! – velkommen til Body Mind Spirit Festival 2018, på Norges Varemesse!

Tid for Jørgines foredrag og treningsøkt: lørdag 24. november  kl. 14-15

 Kjøp festivalpass