Sykt normal – helt uten filter

Martine Halvorsen (21) er en blogger fra Nesodden som etter en stygg skade måtte legge fotballsatsingen på hylla. Hun lever i dag av å blogge, inspirere og dele fra livet sitt.

For Martine er det viktig å vise frem alle sider av livet, sånn som det egentlig er – helt uten filter. Bloggen hennes er en av landets mest leste og blir ukentlig lest av 100.000 personer i snitt. Det er en brutal verden hun har begitt seg ut i, hun opplever trusler og hatmeldinger. Men Martine har bestemt seg for å stå i stormen.

 

 

Martine har gjort som mange av sine bloggkolleger, og skrevet bok. Den har fått tittelen «Sykt normal».

Om boken “Sykt normal”
«Hvorfor har jeg brukt så mye tid på å ikke ha det bra? Så mye tid på å tro at jeg ikke er flink nok, bra nok, sterk nok og fin nok. Perfekt nok.»
«Sykt normal» er boken om ungdomstiden for ungdommen og ungdomsforeldre. Boken om livet bak døra til jenterommet og de smilende profilbildene på sosiale medier.

Og om å tørre å være den man er. Men mest av alt er det en stemme som betrygger og sier: «det kommer til å gå bra».
Dette er boken alle ungdommer bør lese – og ikke minst deres foreldre – for å skjønne hva tenåringer går gjennom i en ny digital hverdag

 

 

Martine Halvorsen kommer til Body Mind Spirit lørdag 9. november med foredraget “Alt jeg er VS meg”  – tidspunkt kommer!

“Alt jeg er VS meg” er et inspirerende og motiverende foredrag med glimt i øyet som tar opp temaet som kroppspress, ensomhet, jaget etter å alltid være perfekt, verdier og det å forsøke å gi litt faen.

 

 Kjøp helgepass til rabattert pris!

 

Share this: