Taktisk fitness og optimalisering av din helse

Indigo Yubari er taktisk fitness-instruktør og movement initiator med spesialisering i kettlebells, club-bells, bevegelse og mobilitet.

Han er dessuten kostholdsveileder og life coach, og er kjent for å ta i bruk ukonvensjonelle metoder og protokoller for å få optimale resultater.

På Body Mind Spirit kan du bli med på fitness-trening med ham. Vi kommer til å bruke kroppens egenvekt, og det går an å tilpasse treningen til der nettopp du befinner deg.

 

Indigo er kjent for sin tilstedeværende og inspirerende undervisning, og sin unike evne til å gi deltakerne innsikter om kroppens og tankens kraft. Han har utviklet et eget system basert på styrketrening, indre og ytre bevegelser, nevrologi og funksjonalitet, for å gi raske og bærekraftige resultater som strekker seg langt forbi det fysiske. Sammenhengen mellom styrketrening, bevegelse, bevissthet og nevrologi ligger til grunn for optimal helse, mener han. Fysisk trening, meditasjon, kost og ernæring påvirker blant annet hormonsystemet og nervesystemet, som igjen styrer hvordan vi oppfatter oss selv og virkeligheten rundt oss.

For å mestre livets utfordringer sverger Indigo til smart fysisk fostring, og forståelse for hvordan maten vi spiser påvirker oss på et fysisk, psykisk og emosjonelt plan. « God helse er ikke nødvendigvis fravær av sykdom» sier han. «Om man forstår noen grunnleggende ting om sin egen kropp og biologi, kan man hacke seg til bedre helse og livskvalitet gjennom smart trening og et smart inntak av næringsstoffer, uansett utgangspunkt.»

Indigo holder ukentlige klasser sentralt i Oslo, workshops, trening og detox retreats for private og næringslivet.

Mer om Indigo Yubari