Dyp avspenning fra kroppens kjerne

Therese Clemetsen kommer tilbake til Body Mind Spirit, med den stress- og traumeforløsende metoden TRE  (Trauma Release Exercises).

TRE® (Trauma Release Exercises)
TRE er en metode som bidrar til å frigjøre og løse opp i spenninger på en mer dyptgående og grunnleggende måte enn vanlige avslapnings- og spenningsreduserende teknikker. Målet med øvelsene er å slippe til skjelving i kroppens kjernemuskulatur, for å frigjøre dypereliggende spenninger og traumer. Dette er et godt redskap du også kan lære å bruke på egenhånd.

 

 

TRE kan beskrives som dyp avspenning fra kroppens kjerne. Metoden kan også frigjøre emosjonelle spenninger, spenninger som skyldes traumer, og langvarig stress. Det kan også hjelpe både i forhold til muskelspenninger, smerter og søvnproblemer.

 

 

Litt om Therese
Therese jobber som enhetsterapeut med spesialisering innen stress og traumebehandling, og gir veiledning og behandling til både grupper og enkeltpersoner. Hun har allsidig bakgrunn og bred livserfaring og har jobbet i helsevesenet i over 20 år.

 

Therese har lang erfaring med stress- og traumeterapi, og leder trygge TRE-klasser hvor kropp og sjel kan få gi slipp på spenninger.

Thereses klasser har vært veldig populære hos oss, og hun var savnet i fjor. Nå er vi glad for å kunne tilby TRE® med henne igjen fredag og søndag på årets messe – tidspunkt kommer!

 

 Kjøp helgepass til rabattert pris!

 

Share this: