Tren deg smartere!

Alle vet jo at regelmessig fysisk aktivitet er bra. Det gir oss bedre helse og en sterkere og sunnere kropp, men det få er klar over, er at det er hjernen vår som påvirkes mest av fysisk aktivitet. Tenk at en gåtur om dagen kan redusere risikoen for demens med inntil 50 prosent?

Ole Petter Hjelle er kjent som «treningslegen» etter at han startet en egen mosjonsgruppe der han trener med pasientene sine. Hans budskap er at fysisk aktivitet kan gi økt intelligens, økt hukommelse, bedre stressmestring, økt kreative evner, lengre og bedre liv samt redusere risikoen for depresjon og demens. Treningsopplegget hans ble beskrevet på NRK og videoen av innslaget har blitt sett over 1,5 millioner ganger på Facebook.

 

 

Ole Petter er lege, hjerneforsker, bestselgende forfatter og profesjonell foredragsholder. Han har en allsidig bakgrunn, blant annet som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton.

Ole Petter, som er en av Norges mest erfarne formidlere, kommer til Body Mind Sprit fredag 8. november med foredraget “Sterk hjerne med aktiv kropp – hvordan fysisk aktivitet påvirker hjernen vår” – tidspunkt kommer!

Med sine foredrag engasjerer og inspirerer han ikke bare sitt publikum, men han gir også konkret kunnskap som vi kan bruke i våre egne liv. Han har vunnet flere priser, blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016.

Hadde fysisk aktivitet vært en pille, ville alle tatt den!
Ole Petter spør pasientene sine følgende: «Jeg har en pille til deg som vil gi deg et lenger og bedre liv, den halverer risikoen for demens, depresjon og diabetes og i tillegg så gjør den deg mer intelligent, den bedrer stressmestringen din, øker hukommelsen, bedrer oppmerksomheten. Den er gratis og bivirkningsfri. Vil du ha den?».

– Svaret på dette spørsmålet er i så og si i hundre prosent av tilfellene: JA! Da svarer han pasientene: «Saken er at behandlingen – den har vi jo allerede! Og vi har kjent til denne behandlingen i hundrevis av år, men det er ikke en pille. Det er en halvtime fysisk aktivitet, tre ganger i uken».

Foredraget er gratis og inkludert i inngangsbilletten på festivalen.

 

 Kjøp helgepass til rabattert pris!

 

Share this: