8.-10. NOVEMBER 2018, NORGES VAREMESSE, LILLESTRØM

VELKOMMEN SOM UTSTILLER PÅ
BODY MIND SPIRIT 2019

BOOK STAND       OM FESTIVALEN 


	

#awake meditasjon og soundhealing

VI har gleden av å invitere deg med til en god start på dagen, her hos oss på Norges Varemesse 11. september - helt gratis!

Mer mellom himmel og jord

Samtale med historiker Else Marie Nerland, leder i Norsk Parapsykologisk Selskap

Jeg ser deg

Michael Winger, kjent fra tv-serien Åndenes makt, kommer til Body Mind Spirit Festival med foredraget "Jeg ser deg"

Yoga gir meg balanse i livet

Henriette Lien er opptatt av hvordan yoga kan lære deg å bli bedre kjent med deg selv, og hvordan du kan håndtere stress bedre.

Welcome to the Body Mind Spirit Festival

Scandinavia’s largest meetup for body and soul – a social and professional arena for holistic health and personal growth. Unleash your potential with inspiring teachers and meaningful activities

HVORDAN LYKKES PÅ FESTIVAL

Godt planlagt messe gir bedre resultat og økt lønnsomhet. Her er noen gode messetips som gjør det enklere for deg å planlegge din messedeltagelse.

DESIGN AV STAND

I Norges Varemesse tilbyr vi designtjenester til våre utstillere. EXPO DESIGN består av et kompetent og sammensatt fagmiljø, som er et av landets fremste innen design til messe, event og utstilling.

ALT TIL STANDEN

Planlegging av standen er en viktig del av messedeltagelsen. Om du trenger hjelp underveis er våre erfarne servicekonsulenter klare til å bistå deg.

HOTELL OG OVERNATTING

Norges Varemesse har i samarbeid med Scandic og Thon Hotels gleden av å tilby spesialpriser på hoteller i Oslo og omegn i forbindelse med ditt messebesøk.