Veien til det gode liv

Sophia Lea Kielland er en anerkjent terapeut og coach, forfatter, programleder og en av Norges mest profilerte astrologer. På Body Mind Spirit Festival kan du besøke hennes stand og få veiledning av henne.

Sophia Lea Kielland har en imponerende merittliste. Hun har gitt ut flere bøker om astrologi og parforhold, vært fast spaltist i ELLE og Tara, vært programleder, samt at hun har vært God Morgen Norges faste astrolog. For å nevne noe!

 KJØP FESTIVALPASS

På Body Mind Spirit Festival har Sophia egen stand, hvor man kan få veiledning, coaching og astrologisk innsikt. Hun er en populær veileder, særlig når det gjelder kjærlighet og parforhold.

Sophia er opptatt av temaer som bevisstgjøring, kjærlighetskraft, forholdet til seg selv og andre, egne verdier og ressurser. Hun uttrykker det slik: “Frigjør deg fra fortidens anger og fremtidens bekymringer. Ta styring over tankene dine, vær tilstede med alle sansene, finn gleden i hverdagen og få det livet du ønsker!”

Sophia Lea sammen med kollega i Tara

Sophia fokuserer i sitt arbeid mest på parforhold, kommunikasjon og selvutvikling. Astrologi har vært hennes store lidenskap, og Sophia har brukt mange år til å avmystifisere astrologien og belyse dens betydning for hvordan vi er skapt, hvordan vi kan utfolde vårt potensial og bedre forstå oss selv og mennesker rundt oss. Hun integrerer og bruker astrologisk visdom som verktøy for personlighetsanalyser.

 KJØP FESTIVALPASS

Sophia holder egne retreats i vakre omgivelser på den franske- og italienske riviera, hvor Veien til det gode liv er fokus. Dette er et fristed for selvfornyelse, fjerning av spenninger, gi slipp på fortiden og åpne opp for egen livskraft. Alle, når de kjenner godt etter, vet hva som gir dem glede og energi. I tillegg undervises i den kinesiske treningsformen qi gong. I mer enn 25 år er dette Sophias foretrukne treningsform, og hun sier selv at den er kilden til hennes høye energinivå, sunnhet og vitalitet, som hun med glede deler med andre!

Her kan du lese et intervju med denne spennende damen, og for mer informasjon, se hennes egen hjemmeside

Velkommen til et møte med Sophia Lea Kielland på Body Mind Spirit Festival 8.-10. november!

 

Share this: