Vinn spaopphold for 2 personer!

I år gleder vi oss til å introdusere et helt eget spa- og velværeområde på Body Mind Spirit Festival! Der kan du oppleve inspirasjon og nytelse for sansene med blant annet massasje, kroppsbehandlinger,reiser, retreats, hudpleie og andre fristelser. 

Kjøp helgepass – Vinn spaopphold
I samarbeid med Son Spa og Strømstad Spa og Resort ønsker vi å gi bort et spaopphold for 2 personer til en av våre besøkende. 

For å være med i trekningen må du kjøpe helgepass EARLY BIRD innen 15. oktober.

 

Med helgepass får du tilgang til alt vi har å by på over hele festivalhelgen, med mer enn 250 spennende foredrag, workshops og aktiviteter av høy kvalitet.
Se en smakebit av programmet her

Spaoppholdet inkluderer en overnatting med frokostbuffe, inngang til spa & relax samt tilgang til treningssenter og aktuelle treningstimer, for 2 personer. Vinneren kan selv velge opphold på Son Spa eller Strømstad Spa og Resort.

PS. Har du kjøpt helgepass EARLY BIRD tidligere er du automatisk med i trekningen.

Vi trekker en vinner 16. oktober

Velkommen, og lykke til!

 

 

Son Spa
Son Spa ligger på vakker og historisk grunn, der de gamle båtbyggeriene i Son en gang lå. Spahotellet åpnet sine dører 1. november 2008, og er en av de største spasatsningene som er blitt gjort i Norge. Hotellet ligger vakkert til helt i vannkanten og kun fem minutters gange fra idylliske Son sentrum.

Den 2 000 kvadratmeter store spa-avdelingen tilbyr de siste trender innen behandling og velvære. Her kan du få fantastiske spaopplevelser alene, med dine venner eller sammen med kjæresten din.

Les mer om Son Spa her

 

Strømstad Spa og Resort
Strömstad Spa & Resort ligger ti meter fra havkanten i Bohuslän, kort vei fra Oslo og Gøteborg. Resorthotell er perfekt for de herlige, private opplevelser med venner eller familie. Spill golf, tren eller nyt spaet og behandlinger.

Les mer om Strømstad Spa og Resort her

 

 

 

 

 

Share this: