Vinn velværeopphold i de grønne skoger!

I år gleder vi oss til å introdusere et helt eget spa- og velværeområde på Body Mind Spirit Festival! Her kan du oppleve inspirasjon og nytelse for sansene med blant annet massasje, kroppsbehandlinger, reiser, retreats, hudpleie og andre deilige fristelser. 

 

Kjøp billett  – Vinn velværeopphold
I samarbeid med Finnskogtoppen Velværehotell ønsker vi å gi bort et velværeopphold med fullpensjon for 2, til en av våre besøkende.
For å være med i trekningen må du ha kjøpt billett (dagspass eller helgepass) til Body Mind Spirit Festival innen 3. november.

 

På Body Mind Spirit Festival finner du mer enn 250 spennende foredrag, workshops og aktiviteter av høy kvalitet.
Se en smakebit av programmet her

Velværeoppholdet inkluderer en overnatting med full pensjon for to personer

  • Helpensjon (middag ankomstdagen, frokost og lunsj avreisedagen).
  • Fri benyttelse av alle fasiliteter fra 07.00-23.00.
  • Dagens treningsprogram/tema.
  • Fri bruk av vår kaffe-, te og fruktbar hele dagen.
  • Fri Wi-Fi.
  • Lademulighet til elbil.

PS. Har du kjøpt billett til Body Mind Spirit Festival 2019 tidligere, er du automatisk med i trekningen. Konkurransen gjelder både for de som har kjøpt helgepass og dagspass.

Vi trekker en vinner 4. november

Velkommen, og lykke til!

 

Finnskogtoppen Velværehotell
Bare to timer fra Oslo finner du Finnskogtoppen, et sted der alt er til for at du skal føle deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv. Du finner naturlig, god mat på menyen. Du tilbys et innholdsrikt aktivitetstilbud og kan nyte behandlinger av høy kvalitet. Det er ikke uten grunn at vi kaller oss et velværehotell… Det eneste i sitt slag.

Hos oss står helse og velvære i sentrum. Vi ønsker å inspirere deg til et sunt og godt liv – også når du kommet hjem. Vår filosofi er kombinasjonen av trening, mental ro, sunn og ren mat som vil gi deg mer energi til livet.

Les mer om Finnskogtoppen her

 

 

 

 

 

Share this: