Yngvar Andersen – effektiv trening

Yngvar Andersen kommer til Body Mind Spirit Festival 23.-25. november, og du er velkommen med på trening! 😊
Også du som ikke er så glad i å trene!

10 minutters treningsøkter:
Maks effekt med minst mulig innsats!
Den mest fantastiske treningen er den du faktisk får gjort. Og alle monner drar på veien mot god form!

Bli med treningsinspirator Yngvar Andersen på en 10 minutters power-økt der du får med deg enkle, smarte triks til hvordan du lurer inn mer trening i en travel hverdag.

PS! Du trenger ikke treningsklær!

Og har du lyst på en lengre økt med Yngvar  kan du søndag 25. november være med på :

Kom i form med minst mulig innsats – en unik kombinasjon av foredrag og treningsøkt i ett!

Hater du å trene, men innser at det hadde vært smart? Eller vil du gjerne, men mangler tid og overskudd til å trene i en travel hverdag? Da er løsningen å gjøre treningen så effektiv og lite krevende som mulig, slik at du raskt kan gå videre til alt det andre i livet ditt. Bli med på en unik kombinasjon av foredrag og treningsøkt i ett, hvor du lærer om alle fordelene ved å trene litt, men ofte – og får kjent på hvor godt det gjør!

Yngvar gir deg smarte tips til hvordan du nærmest sømløst sniker inn små drypp av effektiv trening i hverdagen. Enkle, effektive øvelser og praktiske triks til hvordan du kommer i form – og forblir i form – med minst mulig innsats.

Yngvar  Andersen har jobbet med trening og sunn livsstil i over 20 år. Han har vært trener og programleder i Puls på NRK i sju sesonger, og jobber i dag som foredragsholder, konferansier og inspirator innen trening og sunn livsstil. Han arrangerer også treningscamper og treningsreiser i inn- og utland.

Sammen med kona, Liv Loftesnes, har Yngvar gitt ut flere bøker; Kom i form med Yngvar (Ascehoug 2010) og Kom i form 60+ (Ascehoug 2017) og De beste tingene i livet er ikke ting (Ascehoug 2018). I høst er de aktuelle med boka «Kom i form – med minst mulig innsats» (Egmont Publishing).

De to driver også livsstilsbloggen www.livogyngvar.no

Velkommen til positive treningsopplevelser med Yngvar!