Yoga gir meg balanse i livet

Henriette Lien underviser i yoga med hele verden som arbeidsplass.

Henriette kommer til Body Mind Spirit Festival søndag  10. november med Yogaklassen “Skulder” – tidspunkt kommer!

Tidligere var Henriette Lien kjent som profesjonell danser, skuespiller og programleder i radio og TV. I 2000 begynte hun å praktisere ashtanga yoga, og er idag sertifisert yogainstruktør. Hun er dessuten forfatter og foredragsholder.

 

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel” sier Henriette

Henriette er opptatt av hvilken effekt det å praktisere yoga kan ha på livet ditt. Hvordan det lærer deg å bli bedre kjent med deg selv, og hvordan du kan håndtere stress bedre. Yoga kan være med og gi deg en mer balansert opplevelse av livets påkjenninger og utfordringer.

Henriette Lien har gitt ut boken  ”En Yogareise” som gikk rett inn på alle de store topp 10-listene. Hun coacher dessuten mange hundre damer hvert år gjennom sitt onlinekurs «Skap en Hverdag du Elsker”.

 

 

Yoga med Henriette på Body Mind Spirit Festival
Yogaklassen “Skulder”, som Henriette vil lede på Body Mind Spirit, inneholder flyt, styrke, og spesiell fokus på skulderleddet. Både i overganger og i statiske øvelser belaster vi skulderleddet. Plasseringen, styrken og bevegeligheten av skulderen er derfor viktig for å ivareta den gode følelsen etter en praksis og ikke minst føle seg stabil og å ha kontroll.

Her kan du få nyttige tips og fin erfaring for hvordan dette kan gå enklere og hvordan styrke skuldrene. Timen er både for deg som er ny til yoga og for deg som er erfaren.
Velkommen til en unik og lærerik klasse!

 

 Kjøp helgepass til rabattert pris!

 

Share this: