Kundalini Yoga med Trine Berge

Trine Berge er tilbake, med sin populære Kundalini Yoga-klasse! Søndag kveld på Body Mind Spirit kan du runde av en opplevelsesrik helg med en kombinasjon av dynamiske og rolige øvelser – som viser vei til gleden i hjertet og i kroppen.

Trine Berge er en av Norges fremste livsstilveiledere innen sunn livsstil.  Hun har jobbet med kosthold, meditasjon og yoga siden i snart 20 år. Flere helse- og livsstilsbøker har hun utgitt, blant annet om supermat, raw food og supersmoothies.  Trine har fordypning i mantra-praksis og er utdannet Kundalini og Vinyasa yogalærer. Hun er kjent for sin evne for å formidle en livsstil hvor du vitaliserer deg uten en streng pekefinger, men basert på glede og lyst!

– Som yogalærer ønsker jeg å fasilitere klasser hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv, livet og livsgleden. Og gjennom det skape transformasjoner og erkjennelser som realiserer dine potensialer, sier Trine.

På Body Mind Spirit søndag kl. 18-19

Søndag kveld kan du være med på Kundalini Yoga. Klassen til Trine Berge vil være åpen for alle. Det blir en yogaøkt med både dynamiske og rolige øvelser, som åpner opp og gir økt sirkulasjon og glede. Vi jobber gjennom chakra-, hormon- og nervesystemet og styrker disse. Timen avsluttes med hvile, med lydbad av krystall-syngebolle og en meditasjon med chanting. Ingen påmelding nødvendig, timen er inkludert i festivalpasset.

 KJØP FESTIVALPASS

Hva er Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga har vært i utvikling de siste 3-4000 årene. I 1968 bragte Yogi Bhajan som denne yogaretningen til Vesten, og siden har Kundalini Yoga spredt seg til hele verden. Kundalini Yoga har, som alle andre yogaformer, som mål å forene kropp, sinn og ånd gjennom fysiske øvelser, meditasjon og lydvibrasjoner. Kundalini yoga er for alle! Uansett helse, alder, religiøs tilknytning, og situasjon, og passer like godt for menn som for kvinner. Det inneholder et bredt utvalg av ulike teknikker og øvelser.

 KJØP FESTIVALPASS

Her kan du se et intervju med Trine Berge, hvor hun forteller mer i dybden om Kundalini Yoga.

Intervjuet er foretatt på Body Mind Spirit Festival (tidligere Wellbeing Festival) av Jannecke Øinæss fra Wisdom from North! Jannecke treffer du også på Body Mind Spirit Festival i år; hun kommer på fredag og skal intervjue flere spennende lærere og inspiratorer.

Share this: