Your body is your CASTLE

Et av årets hotteste temaer på Body Mind Spirit 2018 er Body. Ta med deg treningstøy og test ut massevis av ulike treningsformer med blant annet Funkygine, Yngvar Andersen, Vibeke Klemetsen, Norges Taiji-dronning Pamela Hiley og prøve spennende nyheter som SOMA MOVE®. 

På årets Body Mind Spirit Festival på Norges Varemesse på Lillestrøm kan du oppleve mer enn 200 foredrag og aktiviteter.

Sterk utenpå og inni med Funkygine

 Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som Funkygine, er en av de du kan trene med. Den nybakte mammaen har en av Norges mest populære treningsblogger. Lyst til å prøve? Øktene kjennetegnes av kul egenvekttrening som passer for alle, og hun er opptatt av å lære bort enkle øvelser som kan gjøres hjemme foran TV-en.

Les mer om Fynkygine her »

KJØP BILLETT

Holistisk trening med SOMA MOVE®

Hørt om SOMA MOVE®? Det er en svensk, helt ny treningsform som omfatter alle treningsbare aspekter, som styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon.
Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. I timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet.

Ashtanga med Vibeke Klemetsen

En annen aktivitet du vil elske, er Ashtanga Yoga med Vibeke Klemetsen som arrangeres lørdag. Hele kroppen får kjørt seg, og du må jobbe med både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Etter timen sitter deltakerne igjen med følelse av letthet og ro i både kropp og sinn. Gravid eller vondt i ryggen? Klemetsens økt passer for absolutt alle, både nybegynnere og erfarne, så her er det bare til å klinke til og benytte seg av muligheten.

Les også: My name is yoga and I will change your mind – Vibeke Klemetsen

Maks effekt med minimum trening
Høres det ut som en drøm? Nei da! Yngvar Andersen, treningsinstruktør i programmet Puls på NRK, kjører 10-minutters økter på festivalen både fredag, lørdag og søndag. Du får smarte tips for hvordan du kan snike inn litt ekstra aktivitet i en travel hverdag, og du trenger ikke engang ha med deg treningstøy for å delta. På søndag har Andersen også en lengre økt som heter «Kom i form med minst mulig innsats» – en herlig kombinasjon av foredrag og treningsøkt i ett!

Les også: Yngvar Andersen – effektiv trening

Handstand med Rune Talset
Har du gått med et ønske om å lære å stå på hendene, men aldri helt fått det til? ​
Nå har du muligheten til å lære deg det av en som virkelig kan det!
I denne morsomme workshopen gir Rune Talset deg triks og øvelser som gjør at du kjappere mestrer det å stå på hendene. Workshopen passer for alle nivåer. Gratis workshop, men påmelding grunnet begrenset antall plasser.

Taktisk fitness med Indigo Yubari
Indigo har egne grupper på Kyrre Texnæs Studio på Grünerløkka, har treningsretreater og er personlig trener. I tillegg er han en kostholds-nerd, sier han selv, og forsker på hva som gir best uttelling av næringsstoffer for å kunne yte optimalt, etter hvilket utgangspunkt og mål man har. På Body Mind Spirit vil Indigo lede taktisk fitness-trening med egen kroppsvekt, og her får du garantert noen tips både om hvordan du kan forbedre teknikken og hvordan du kan lage deg en treningsrutine som inspirerer.

Mer om Indigo Yubari

HiYoga

HiYoga er kjent for mange fra SATS Elixia. Instruktørene ved Hi Yoga har masse kunnskap om yoga, og nå kommer de til festivalen for å lede klasser.
Det blir både Vinyasa, Ashtanga, Gentle Flow, og foredrag om yogafilosofi. Velkommen!

Les mer om HiYoga sine klasser

AnnieOne

Annie Manshaus Lingjerde er tidligere proffalpinist, og oppdaget for mange år siden at naturen er et fantastisk helsestudio! Hun har hatt faste grupper i skogen i Bærum i 14 år, med stavgang, dekk-trekking, og mange andre populære aktiviteter. På festivalen kan du være med på klassen hennes Sterk & Smidig. Selv om du har skader eller begrensninger er det mange ting du kan gjøre for å holde deg i aktivitet. Annie er god på å vise muligheter.

Mer om AnnieOne

5 Rytmer – dans og fri bevegelse

Lengter du etter å bevege deg, i ditt eget tempo, la kropp og sjel få bestemme både tempo og uttrykk? Test ut 5 Rytmer på Body Mind Spirit Festival, med Hege Gabrielsen og Ingrid Brudevoll, begge sertifiserte 5 Rytmer-lærere. 5 Rytmer® er en unik og original dansepraksis skapt og utviklet av Gabrielle Roth, og danses av tusenvis av mennesker over store deler av verden. Helt uavhengig av alder og fysisk form. Kun din kropp og rytmene.

Mer om 5 Rytmer

Velkommen til en herlig og inspirerende helg!

Se hele programmet her

SkHowdy, Therese StordahlTherese Stordahlrevet av: Ann-Sophie Stene

KJØP BILLETT  

 

 

Share this: